GÜNDEM Haber Girişi : 17 Ekim 2017 14:25

"Aile Saadetini Yaşa" Projesi Gençlik Merkezi açıldı

"Aile Saadetini Yaşa" Projesi Gençlik Merkezi açıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Nusaybin Nubuhara Derneğine ait kabul edilen projenin açılışı yapıldı
Nusaybinim Haber Servisi
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Nusaybin Nubuhara Derneğine ait kabul edilen projenin açılışı yapıldı.
"Aile Saadetini Yaşa" Projesi Gençlik Merkezi DSİ yolunda açıldı. Kur'a-ı Kerim tilavetinin okunmasından sonra proje hakkında bilgi veren proje koordinatörü Ahmet Talayhan, proje amacının, genç kızlarımıza kendi yeteneklerini gerçekleştirecek ortamlar sağlamak, zihin ve mesleki gelişimlerine destek olacak etkinlikler sunmak, sportif faaliyetlerle okuldaki eğitim-öğretimlerine destek olmak ve bu vesileyle kursiyerlerin kendi ayakları üstünde durabilmelerine yaparak, yaşayarak, uygulayarak kendilerinin yetkin hale getirilmelerine destek olduğunu ifade etti.
En az 20 genç kızın 9 ay boyunca açılacak kurslara katılabileceğini kaydeden Talayhan, Gençlik merkezinde Cam Seramik, Alüminyum Rölyef, Pastacılık, Erbane ve Nakış sanatı kursu verileceğini belirtti.
Konuşmadan sonra projenin kurulunu ve amacını anlatan sinevizyon gösterimi izletildi.