SPOR Haber Girişi : 24 Ocak 2020 14:39

Adnan Polat Nusaybin yıldızlarıyla buluştu

Adnan Polat Nusaybin yıldızlarıyla buluştu
Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat, 2009 yılında Nusaybin ilçesinde açılışını gerçekleştirdiği Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu’nda eğitim gören yıldız öğrenciler ile buluştu.
Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat, 2009 yılında Nusaybin ilçesinde açılışını gerçekleştirdiği Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu’nda eğitim gören yıldız öğrenciler ile buluştu.
Proje Koordinatörü Şehmus Ak’ın da eşlik ettiği buluşmaya çok sayıda öğrenci katıldı.
Başkanlığı döneminde Mardin’de açılışını gerçekleştirdiği futbol okulunun öğrencileri, Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkanı Adnan Polat’ı ziyaret etti.
Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat, 2009 yılında Mardin’in Nusaybin ilçesinde açılışını gerçekleştirdiği Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu’nda eğitim gören yıldız öğrenciler ile buluştu. 23 Ocak 2020, Perşembe günü gerçekleşen ve Proje Koordinatörü Şehmus Ak’ın da eşlik ettiği buluşmaya çok sayıda öğrenci katıldı. Etkinlikte konuşan Adnan Polat, “Galatasaray Spor Kulübü’nün en eski ikinci okulu olan Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu’nun öğrencilerini ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2009’da açılışını gerçekleştirdiğimiz Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu kurulduğu günden bugüne kadar 12 yılda 6 bin çocuğa eğitim verdi. Nusaybinli dört öğrenciyi Galatasaray’ın altyapısına kazandırdı. Şu anda 600 öğrencimiz var. Çocuklarımız, Galatasaray gibi Türkiye’nin en büyük,  en köklü kurumunun üyesi olmaktan gurur duyduklarını ifade ediyorlar. Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu yalnızca spor alanında değil çocuklarımızın sosyal yönden gelişmeleri adına da her türlü imkânı sunuyor. Sadece futbol değil basketbol, voleybol, yoga ve pilates gibi farklı spor dallarında da eğitim veriliyor. Bu başarıda emeği geçen tüm eğitmenlerimizi ve okul yöneticilerini kutluyorum” dedi.
Polat, “Geleceğimizi ve ülkemizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın en iyi koşullarda eğitim almalarını sağlamanın hepimizin asli görevi olduğuna inanıyorum. Sadece Nusaybin’de değil, Güneydoğu Anadolu’daki diğer ilçelerimizde de bu tür aktivitelerin yapılması için kamuoyuna mesaj vermek istiyorum. Bu gençlerimizi toplumumuza kazandıralım, sosyal hayatlarını geliştirelim. Okulumuza yeni bir halı saha yatırımımız da olacak. Onun yatırım sözünü bu vesileyle veriyorum. Yakında projesine başlayacağız ve inşallah en kısa sürede bitireceğiz” diye konuştu.
 
Polat konuşmasının sonunda anlamlı ziyaretleri için başta Proje Koordinatörü Şehmus Ak olmak üzere, tüm öğrencilere teşekkür etti.
Ziyaret kapsamında konuşan Proje Koordinatörü Şehmus Ak ise şunları söyledi; “Okulumuzda öğrencilere futbol eğitimi vermenin yanı sıra; sosyal anlamda gelişmeleri adına da birçok etkinlik düzenliyoruz. Başarılı öğrencilerimize burs ve yurt imkânları sağlıyoruz. Adnan Polat’ın desteğiyle kız çocuklarımıza yönelik Galatasaray Basketbol Okulu’nu açtık; şu anda 120’ye yakın kız çocuğumuz bu okulda eğitim görüyor. Kız çocuklarımızın eğitimini tüm gücümüzle destekliyor, ilerleyen süreçte bu sayının artacağını temenni ediyoruz. Yaklaşık 10 yılı aşkın bir süredir her daim yanımızda olan, ellerini üzerimizden çekmeyen Adnan Polat’a bir kez de sizlerin önünde memleketimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.