MARDİN Haber Girişi : 27 Kasım 2018 12:31

Ak Parti'nin Mardin Adayı, Kahraman

Ak Parti'nin Mardin Adayı, Kahraman
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partinin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Mehmet Vejdi Kahraman olduğunu resmen açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayınnı Mehmet Vejdi Kahraman olduğunu resmen açıkladı.
31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Mardin Büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Vejdi Kahraman olarak açıkladı.
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti belediye başkan adaylarının 20 tanesinin bugün açıklandı.
TBMM'deki Grup Toplantısında Açıklanan ve aynı zamanda aday tanıtım toplantısına dönüşen grup toplantısında; büyük şehir statüsünde ikinci kez belediye seçimi gerçekleştirecek olan Mardin Büyükşehir Belediyesi de bulunuyordu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin Büyükşehir Belediyesi için AK Parti adayını Mehmet Vejdi Kahraman olarak açıklıyor. Aday tanıtım toplantısına; AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel, Cengiz Demirkaya, AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan ile gençlik ve kadın kollarına mensup kalabalık bir topluluk hazır bulundu.

Mehmet Vejdi Kahraman Kimdir?
AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?
1962 yılında Mardin/Kızıltepe'de doğan Mehmet Vejdi Kahraman, ilk ve orta eğitimini Kızıltepe'de tamamladı.
Tarım, inşaat ve sanayi alanındaki ticari faaliyetlerini sürdüren Mehmet Vejdi Kahraman, bölgesinin bilimsel ve teknik yeniliklerle tanışmasına önayak olarak birçok firmada yöneticilik yaptı. Otuz beş yıldan beri iş hayatının yanında birçok sivil toplum kuruluşlarında görev aldı.
Mardin’de mesleki oda ve birliklerde aktif olarak çalıştı.Siyasete Refah Partisi'nin kademelerinde görev alarak başlayan Kahraman, 2011’de Mardin Ak Parti millet vekili aday adayı ve 2014 yerel seçimlerde Mardin Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.
Kahraman, evli ve 5 çocuk babası.  / MardinLife