POLİTİKA Haber Girişi : 12 Ocak 2019 14:15

Ak Parti'nin Nusaybin adayı, Hamidi oldu

Ak Parti'nin Nusaybin adayı, Hamidi oldu
AK Parti Mardin'de 10 ayrı ilçede aday gösterdiği belediye başkan adaylarını bugün düzenlediği aday tanıtım toplantısıyla açıkladı.
AK Parti Mardin'de 10 ayrı ilçede aday gösterdiği belediye başkan adaylarını bugün düzenlediği aday tanıtım toplantısıyla açıkladı.
AK Parti Genel Merkez Medya Tanıtımdan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal tarafından açıklanan belediye başkan adayları aday tanıtım toplantısına partililer yoğun bir ilgi gösterdi.
AK Parti Mardin İl Başkanlığı tarafından Mardin Yay Grand Oteli Toplantı salonunda düzenlenen ve AK Parti Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel, Cengiz Demirkaya, AK Parti MKYK üyesi eski Milletvekili Orhan Miroğlu, il başkanı Faruk Kılıç, parti ilçe başkanları ve aday adaylarının katıldığı aday tanıtım toplantısında 10 ilçenin belediye başkan adayı açıklandı.
Nusaybin Belediye Başkan Adayı Mehmet Hadi Hamidi oldu.

Mehmet Hadi Hamidi kimdir?
"1967 yılında Kutlubey köyünde doğdum.
İlkokulu Kutlubey İlkokulunda, ortaokulu Nusaybin Gazipaşa Ortaokulunda okudum. Daha sonra Medrese Eğitimi aldım.
Hamidi ailesi olan din ve ilme olan bağımızdan dolayı çevre il ve ilçelerde cok sayıda sulh davalarına katıldım. Çevre il ve ilçelerde sevilen ve sayılan bir aileyiz. 2002'den beri Ak Parti üyesiyim. Ak Parti yönetimlerinde çeşitli görevlerde bulundum. 2002’de Mardin Milletvekili Amcamın oğlu Mehmet Beşir Hamidi ile Ak Parti  teşkilatında hizmete başladım. Aynı zamanda 2011 /2015 Milletvekili seçimlerinde Batman Milletvekili amcamın oğlu Ataullah Hamidi iel çalışmalarıma devam ettim.
2016 - 2018 Kasım ayına kadar Nusaybin Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığını yürüttüm.
31 Mart 2019 yerel seçimlerinden dolayısıyla 12. 11. 2018 tarihinde Belediye Başkan aday adayı olmamdan dolayı istifa ettim.
Ziraat ve Ticaretle uğraşmaktayım."