Ak Parti Nusaybin'de SKM bürosunu açtı

Açıklama

    Ak Parti Nusaybin Belediye Başkan Adayı Mehmet Hadi Hamidi için ilçe merkezinde kurulan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı yapıldı.
    Sakarya Caddesi Cumhuriyet Caddesi mevkiinde açılan SKM'nin açılış kurdelesi, Ak Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, Nusaybin Adayı Mehmet Hadi Hamidi, Ak Parti İl Başkanı faruk Kılıç, Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Latfi Özel ve Ak Parti eski Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar tarafından kesildi.
    Açılıştan sonra bir süre SKM'de oturan Belediye Başkan adayları daha sonra Akbal Düğün Salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

    - ÖZEL: "MEHMET HADİ HAMİDİ KARDEŞİMİZİ BU KUTLU YOLDA KUTLUYORUM"
    Aday tanıtım toplantısında konuşan Ak Parti Nusaybin ilçe başkanı Mehmet Latif Özel: "Bugün eğrisiyle doğrusuyla biz dosdoğru olmaya talibiz. Küskünlükleri, kırgınlıkları bitirmeye talibiz. Herkesi ve her kesimin kapısına gitmek için buradayız. Bu Ak davayı anlatacak gün bugündür. Kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakıp bu millet için el ele gönül gönüle vermek zorundayız. Biz sadece siyaset yapmıyoruz. Devlet Başkanımız liderliğinde Dünyadaki tüm mazlumların ümidi olan bir davanın neferiyiz. Bugün bu kutlu dava için mücadelemizi birlik ve beraberlikle taçlandıracağız. Köyden mahalleye sokaklardan hanesine kadar her bireye ulaşarak devletimizin, hükümetimizin hizmetini anlatıyoruz. Bizler bu aziz coğrafyanın çocuklarıyız. Huzurumuzu, kutlu geleceğimizi haine, namerde, İslam düşmanına bırakmayacağız. Bu kutlu sancağın altındaki mücadelemiz budur. Bu yüzden herkes hepimiz elimizi boynumuzu taşın altına koymalıyız. Çünkü evlatlarımızın, torunlarımızın geleceği söz konusudur. Nusaybin Belediye Başkan adayımız Mehmet Hadi Hamidi kardeşimi bu kutlu yolda kutluyorum" şeklinde konuştu.

    - HAMİDİ: "DEVLETİMİZ NUSAYBİN'İ İNŞA EDİYOR BİZ İHYA EDECEĞİZ"
    Ak Parti Nusaybin Belediye Başkan Adayı Mehmet Hadi Hamidi: "Ak Parti ailesi olarak biz birlik ve beraberlik duyguları içinde toplanıp bu maksatla bu kenti yeniden inşa ediyoruz, edeceğiz" dedi.
    Nusaybin Belediyesini Ak Parti kazandığında bu kentin hizmetin en güzel ve en büyüğünü göreceğini kaydeden Hamidi şöyle konuştu:
    "Bugün bu birlik tablosuyla bizler bu kenti kardeşlik kentine dönüştüreceğimizi gösteriyoruz. Herkesi kucaklayarak bütün vatandaşlarımıza hemşerilerimize hizmet götüreceğiz. Bize oy versin vermesin herkesi seviyor ve herkesi kucaklıyoruz. Bu yüzden herkesin oyuna talibiz. Ama oydan önce herkesin gönlüne girmeye talibiz. Bunu başaracağız. Bu yüzden çalışıyoruz. Nusaybin daha güzel olacak. Hazırladığımız onlarca Proje ile Nusaybin'e renk katacağız. Devletimiz Nusaybin'i inşa ediyor biz de ihya edeceğiz. Allah hepimizi muvaffak eylesin."
    Özel ve Hamidi'den sonra Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ak Parti İl Başkanı Faruk Kılıç salondaki partililere hitap etti.
    Kılıç konuşmasında Nusaybin'de Alika Aşireti, Koçerler, Koçeka, Zaxoran, Heştirek, Hamo ailesi, Seyid ailesi, Dorikalılara, Bunisra ailelerinin, Süryani ve Ezidilerin kedilerini desteleyeceklerini ve tüm Nusaybin halkına teşekkür ettiklerini belirtti.
    Konuşmalardan sonra Ak Parti Adayları ve Başkanları salondaki partilileri selamladı.