POLİTİKA Haber Girişi : 17 Ocak 2017 10:51

Ak Parti Nusaybin ilçe yönetimi belirlendi

Ak Parti Nusaybin ilçe yönetimi belirlendi
Ak Parti Nusaybin ilçe yönetimi oluştu. İlk toplantıyı yapan Başkan Mehmet Latif Özel birliktelik mesajı verdi.
Nusaybinim Haber Servisi
Ak Parti Nusaybin ilçe yönetimi oluştu. İlk toplantıyı yapan Başkan Mehmet Latif Özel birliktelik mesajı verdi.
14 Aralık’ta eski başkan Osman Doğru’nun yerine atanan Ak Parti Nusaybin ilçe başkanı Mehmet Latif Özel, yönetim kurulunu oluştur. Ak Parti ilçe binasında yapılan ilk yönetim kurulu toplantısına İlçe koordinatörü Abdulilah Çakmak ve ilçe başkanı Özel başkanlığında yapıldı.
Açılış ve yoklamadan sonra Gündem Tekliflerinin değerlendirilmesi, Üyelik başvurularının değerlendirilmesi ve Güncel siyasi konular konuşuldu.
Yeni yönetimin Nusaybin ve Ak Parti ailesi için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Başkan Özel: “Benimle beraber bu yarışa giren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her biri bu vazifeyi hakkıyla yapabilecek insanlardır ama bize nasip oldu. Lakin bu parti onların, bizlerin, hepimizin, milletin partisidir” dedi.

-“BİZDEN BEKLENEN HİZMETTİR”
Bunun bir bayrak yarışı olduğunu kaydeden ve herkesin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini kaydeden Özel şöyle konuştu:
“Bugün bu kadim kent için, bu güzel insanlar için ne yapabiliriz? Bu parti için ne yapabiliriz? Dilimiz, gönlümüz, üslubumuz, emeğimiz, gayretimizle beraber ekip ruhu içerisinde davranmak, kader birliği etmek için buradayız. Yeni bir yönetim ve yeni bir inançla bizler bu ağır vebal altındayız. Bu vazifeyi hakkıyla yerine getirmek hepimizin omuzlarında manevi bir yüktür.
Bir aya yakın bir süredir çalışmalarımızı sürdürdük. Bugün burada olan herkes her görevi yapacak kapasitede ve liyakattedir. Kimse gocunmadan kendini dışlanmış hissetmeden ne görev verilmişse parti terbiyesi ve Ak Parti davası ağırlığıyla davranmak zorundadır. Bu Parti şahsi çekişmelerin ve makamların değil, hizmet partisidir. Bizden beklen hizmettir. Devletimize, Partimize, Milletimize yüksek sadakat ve özgüven ve gönüllülük ruhu içinde davranmaktır. Herkes görevini, vazifesini sorumluluğunu, halk içindeki konumunu, partiye ait mensubiyetini bilip o bilinçle davranmalıdır.”

-“KADİM VE HOŞGÖRÜ KENTİ NUSAYBİN’İ YENİDEN DİMDİK KILMAK İÇİN ÇABALAYACAĞIZ”
Konuşmasında sık sık Ak Parti birlikteliğine vurgu yapan Başkan Özel, yeni veya eski demeden herkesin milletin hizmetinde olması gerektiğini söyledi.
Parti ve devletin değerlerine en ufak leke getirmeden çalışacak ve azimle seçimlere hazırlanacaklarını kaydeden Özel: “Bir oy bir oydur hesabıyla insanların kalbine yeniden gireceğiz. Hiç kimseyi dışlamadan, Nusaybin’imizde yeni bir inanç, yeni bir ümit açacağız. Gerek oy potansiyelimizi maksimum yapmak gerekse bu kadim ve hoşgörü kenti Nusaybin’i yeniden dimdik kılmak için çabalayacağız. Bu kent hepimizindir. Bu maksatla, heyecanla dimdik duracağız, gecemizi gündüzümüze katacağız ve çocuklarımıza yeni bir gelecek bırakmak hepimizin şeref borcudur. Bizler hava atmaya, efelik yapmaya için gelmedik. Partimizin menfaatlerini koruyarak Nusaybin’i layık olduğu yere taşımak için geldik” ifadelerini kullandı.
Konuşmalardan sonra partililerin önerilerine yer verildi. 
Ak Parti Nusaybin ilçe teşkilatı yönetim kurulunun Genel Merkez tarafından da kabul edildiği açıklandı.