MARDİN Haber Girişi : 17 Mart 2019 21:52

Artukbey'e "En Güvenilir Kahve Markası Ödülü"

Artukbey'e
Lob'in Turkey Başkanı Fahri Ustaoğlu tarafından bu yıl 32.'si düzenlenen Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi Gala gecesi ve ödül töreninin Mardin'in tadı ve kokusunu yayan Artukbey Kahve "Türkiye'nin En Güvenilir Kahve Markası Ödülüne layık görüldü.

Lob'in Turkey Başkanı Fahri Ustaoğlu tarafından bu yıl 32.'si düzenlenen Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi Gala gecesi ve ödül töreninin Mardin'in tadı ve kokusunu yayan Artukbey Kahve "Türkiye'nin En Güvenilir Kahve Markası Ödülüne layık görüldü.

32 yıldır alanında marka olmuş isimlere verilen ''Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi Güven Veren Marka Ödülleri'' bir kez daha sahiplerini buldu.

İstanbul Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen zirvenin ardından gala gecesinde farklı alanlarda verilen ödüllerden biri de Mardin'den Türkiye'ye ve ulusalarası alanlara kurumsallaşma yolunda hızlı adımlar atan Mardin'in lezzetini ve kokusunu yaymaya devam eden Artukbey Kahve'ye Türkiye'nin en güvenilir Kahve Markası ödülünün sahibi oldu.

Siyaset, Sanat, Televizyon ve İş Dünyasının tanınmış simaları ile gecede ödüle layık görünen çok sayıda sanatçının katılımıyla gerçekleşen gecede Türkiye'nin farklı şehirleri ile yurt dışında yayılan 45 Şubesi ile Mardin'in marka değerine yaptığı tanıtımlarla adından sıkça söz ettiren Artukbey Kahve'nin ödülünü markanın Sahibi İşadamı Tacettin Yertüm adına kardeşi Mehmet Yertüm alkışlar arasında aldı.

Gala gecesi ve ödül töreninin açılış konuşmasını, zirveyi düzenleyen Lob'in Turkey Başkanı Fahri Ustaoğlu yaptı. Ustaoğlu, zirvede yurt içinden ve dışından konukların ağırlandığını söyledi.

Dünyanın en gelişmiş 10 ekonomisinden biri olma yolunda ilerleyen Türkiye'nin imalat ve hizmet sektöründe kalite adına geldiği yerin kamuoyuyla paylaşıldığını aktaran Ustaoğlu, "Tüketicinin korunması, kalitenin artırılması ve Türkiye'nin marka değerini artırmak için çalışmalar yapıyoruz. Geceye katılan ve emek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Mardin'e ve Mardin'in marka değerine hizmet etmeye devam etmenin onurunu verilen yeni ödülle tekrar yaşadıklarını kaydeden İşadamı Tacettin Yertüm, "Artukbey Kahve ve kuruyemiş markası olarak 400'e aşkın ürün çeşitliliğimizle Türkiye'nin farklı şehirlerinde şubelerimizi açtırmaya Mardin'in tadı ve kokusunu Türkiye'nin tadı ve kokusu olarak yaymaya devam ediyoruz. Yurt dışında da şübelerimiz faaliyete geçmeye devam ediyor. Bugüne kadar bir çok ödül aldık, ancak son haftalarda aldığımız Altın Taç Ödülü'nin ardından bugün de Lob'in Turkey'in Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi'nde  Türkiye'nin En Güvenilir Kahve Markası Ödülüne layık görünmek bizlere mutluluğun en büyüğünü yaşatmış oldu. Aldığımız bu ödül, kurumsallaşma ve sorumluluk noktasında bizlere yeni görevler yüklüyor. İnşallah Mardin'i hakkıyla tanıtmaya devam edecek ve markamızın üzerinden Mardin'e daha nice ödüller kazandırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Gecede, ekonomi, marka ve medya alanında ödüller takdim edildi. AA foto muhabiri Sinan Gül'ün "yılın en iyi foto muhabiri" ödülü aldığı gecede ayrıca, Fulya Öztürk, Buse Biçer, Eren Gürel, Mine Uzun'a ödül verildi. Gazeteciler Ali Eyüpoğlu ve Salih Keçeci "yaşam boyu onur ödülü", İpek Tuzcuoğlu "yaşam boyu sanat ödülü"ne layık görüldü. Törende ayrıca, Hande Yüksel, Özgür Aras, Yusuf Aktaş ve CNN Türk, SHOW TV, Best FM'in de aralarında olduğu kişi ve kurumlara ödül takdim edildi.