GÜNDEM Haber Girişi : 27 Ekim 2018 12:33

Asfaltlanmayan sokaklar çamur ve göçükten geçilmiyor

Asfaltlanmayan sokaklar çamur ve göçükten geçilmiyor
Nusaybin'de alt ve üst yapı çalışmaları yapıldıktan sonra asfaltlanmayan sokaklar çamurdan geçilmiyor.
Nusaybin'de alt ve üst yapı çalışmaları yapıldıktan sonra asfaltlanmayan sokaklar çamurdan geçilmiyor.
İlçe merkezinde kanalizasyon ve su şebekesinin yenilenmesi nedeniyle tüm cadde ve sokaklar kazılarak çalışma yapıldı. Ancak asfalt çalışmasının yarım kalması nedeniyle bazı mahallelerdeki sokaklar çamurdan geçilmeyecek duruma geldi.
Gırnavaz Mahallesi ile İpek Yolu Mahallelerinde bulunan birçok sokakta alt yapı çalışmalarından sonra asfaltlanmadığı çamur ve çökmeler meydana geldi.

- TRAKTÖR, GÖÇÜK MEYDANA GELEN YOLA DÜŞTÜ
Gırnavaz Mahallesinde çökme meydana gelen sokaktan geçen traktörün ön tekerleri göçüğe girdi. Bölgeye çağırılan başka bir traktör ve vatandaşların yardımıyla traktör olduğu göçükten kurtarıldı.
İpek yolu Mahallesinde ise alt yapısı yeni yapılan ancak asfaltlanmayan sokağın çamurdan geçilmediği gözlendi.

-GIRNAVAZ MAHALLESİ MUHTARI ÇALIŞMALARIN YARIM BIRAKILMASINA TEPKİLİ
Gırnavas Mahallesi Muhtarı Dursun Çetin, mahallede alt yapı çalışmaları nedeniyle yapılan kazıda çıkarılan toprağın mahallede toplandığını belirtti.
Çetin: "Gırnavas Mahallemizde altyapı nedeniyle kazılan yolların toprağı sokaklarda bırakıldı. Yağmur yağınca yollarımız çamura döndü.  Kış geldi en hafif yağışta yollarımız çamurdan geçilmiyor. Yolların bazı bölümleri çöküp araçlar o çukurlara düşüyor. Çocuklarımız çamurdan okula gidemeyecek durumdalar. Büyükşehir Belediye ve Nusaybin Belediyesi yetkililerinden biran önce sokaklarımızın yapılmasını talep ediyoruz" şeklinde konuştu.