SPOR Haber Girişi : 24 Şubat 2020 11:43

Belediyeden Taekwondo kulübüne malzeme desteği

Belediyeden Taekwondo kulübüne malzeme desteği
Nusaybin Belediyesi, İlçede faaliyet gösteren SZGN Taekwondo Kulübüne malzeme desteğinde bulundu.

Nusaybin Belediyesi, İlçede faaliyet gösteren SZGN Taekwondo Kulübüne malzeme desteğinde bulundu.

 

Nusaybin tarihinde ilk defa müsabakalara katılarak 10'dan fazla il birinciliği elde eden Nusaybin SZGN Taekwondo sporcularını ziyaret eden Nusaybin Belediyesi Özel Kalem Müdürü Burak Eryılmaz ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Serkan Tekin, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti.

 

Nusaybin adına Taekwondo sporunda ilk defa böyle bir başarı alındığını hatırlatan Eryılmaz, Belediye olarak imkanları dahilinde tüm amatör sporları desteklediklerini kaydetti.

 

Eryılmaz daha sonran Nusaybin Belediyesi adına antrenmanlarda kullanılmak üzere SZGN Taekwondo Kulübüne 16 adet Sefgart, 20 adet darbe yastığı, 20 adet raket ellik ve 16 adet kask hediye ederek öğrencilerin Bingöl ve Van illerinde yapılacak olan Şampiyonalardaki müsabakalara gidiş masraflarını üstlendi.

Desteklerinden dolayı Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Balıkçılar, Özel Kalem Müdürü Burak Eryılmaz ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Tekin'e teşekkür eden Milli Sporcu ve Antrenör Muhammed İsmail Sezgin, Nusaybinli öğrencilerin en iyisini hak ettiğini ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.