POLİTİKA Haber Girişi : 06 Mart 2019 23:17

Bölünmez, Ak Parti adaylarına destek için Mardin'e geldi

Bölünmez, Ak Parti adaylarına destek için Mardin'e geldi
Mardin Eski Milletvekili İş insanı Süleyman Bölünmez, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli seçimler çalışmalarına katılmak üzere Mardin'e geldi.

Mardin Eski Milletvekili İş insanı Süleyman Bölünmez, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli seçimler çalışmalarına katılmak üzere Mardin'e geldi.
Mardin'de görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya gelen İşadamı Süleyman Bölünmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Ak Parti'nin seçim çalışmalarına destek olmak üzere Mardin'de bulunduğunu söyledi.


Mardin'deki seçimlerde Ak Parti!nin saha çalışmalarına destek olmak üzere geldiğini belirten Bölünmez, "Seçimlere dar bir zaman kaldı. Bu dar süre içerisinde her birinizi gazetelerinizde, çalışma ofislerinde ayrı ayrı ziyaret edip sohbet etme zamanı bulamayacağımdan bütün gazeteci arkadaşlarla bir arada buluşarak sizlerle özlem gidermek istedim. Bu vesileyle de; bir süre önce grup toplantısının ardından Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yaşadığımız bir diyalog oldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza Mardin'de seçim çalışmalarını sorması üzerine Mardin'de olmadığımı belirtmem üzerine Sayın Cumhurbaşkanımız, 'Mardin'deki çalışmalarda ol' demesi üzerine bugün Mardin'deyim. Sayın Cumhurbaşkanımızın emri, Kültür eski Bakanımız Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal'ın talimatlarıyla 31 Mart mahalli seçimlerine kadar inandığımız liderimiz Sayın Erdoğan'a ve Ak Parti'ye seçim çalışmalarına destekte bulunmak üzere Mardin'deyim. Kalan bu süre içerisinde 10 ilçemiz ile büyükşehir belediye başkanlığında seçimlerinin kazanılması için bütün gücümle gece-gündüz demeden çalışacağım" dedi.

-NUSAYBİN ESNAFINI, STK TEMSİLCİLERİNİ VE KANAAT ÖNDERLERİNİ ZİYARET ETTİ


Bölünmez, Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerindeseçim çalışmalarına katıldı.
Nusaybin'de ilçe teşkilatına gelen Bölünmez, burada ilçe başkanı Mehmet Latif Özel ve Ak Parti Nusaybin Belediye Başkan Adayı Mehmet Hadi Hamidi'yi ziyaret etti. 
Bölünmez, Özel ve Hamidi daha sonra Nusaybin ilçe merkezindeki esnafı, STK temsilcilerini ve bazı kanaat önderlerini ziyaret etti.
Bölünmez ve beraberindekiler daha sonra bazı taziye ve hasta ziyaretlerinde bulundu.