GÜNDEM Haber Girişi : 12 Haziran 2018 11:07

Bursa İHH Nusaybin'de 200 yetim çocuğu giydirdi

Bursa İHH Nusaybin'de 200 yetim çocuğu giydirdi
İHH İnsani Yardım Vakfı Bursa Şubesi, Ramazan Bayramı nedeniyle Nusaybin'de 200 yetim çocuğa bayramlık elbise ve ayakkabı aldı.
İHH İnsani Yardım Vakfı Bursa Şubesi, Ramazan Bayramı nedeniyle Nusaybin'de 200 yetim çocuğa bayramlık elbise ve ayakkabı aldı.
Nusaybin'e gelen İHH Bursa Şube Başkanı Hüseyin Kaptan ve beraberindekiler, İHH'de kayıtlı 200 yetim çocukla buluştu. 'Bursa'dan Mardin'e Gönül Köprüsü' sloganıyla Nusaybin'e gelen Bursa İHH Şube yöneticilerine İHH Mardin Şube Başkanı Mehmet Timurağaoğlu, Nusaybin Temsilcisi Abdulhalim Aydın ve gönüllüler de eşlik etti.
Gönül köprüsü nedeniyle Bursa İHH ve destekçilerine teşekkür eden İHH Mardin Şube başkanı Timurağaoğlu: "Bu gönül köprüsünün devamı için Bursa'daki kardeşlerimizin buraları unutmamalarını diliyoruz. Bu mübarek günde Mardin'deki yetim çocuklarımızı unutmayarak onları giydirdikleri için teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin ve devamını nasip etsin" dedi.
Askerik görevi için 28 yıl önce geldiği Nusaybin'e ikinci kez gelmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını belirten Bursa İHH Şube başkanı Hüseyin Kaptan, Kadir gecesinin hemen sonrası böyle bir organizasyon yaptıkları için ayrıca mutlu olduğunu dile getirdi.
Kaptan: "Mutluluğumuzu da giydirdiğimiz yavrularımızla beraber yaşadık. Organizasyondan dolayı Mardin ve Nusaybin gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Bu bir kardeşlik köprüsüdür. Bu tür çalışmalar batının doğuyu tanıması için bir fırsat olur inşallah. Bu yavrularımızın bayrama güler yüzle girmelerine bizi vesile kıldığı için ne kadar şükretsek azdır" şeklinde konuştu.
Daha sonra Mardin Şube Başkanı Timurağaoğlu, Bursa Şube Başkanı Kaptan'a plaket verdi.