GÜNDEM Haber Girişi : 25 Şubat 2020 17:28

Çağ çağ deresi üzerinde yapılmayan köprüler gündem oldu

Çağ çağ deresi üzerinde yapılmayan köprüler gündem oldu
Hüda-Par Nusaybin ilçe teşkilatı aylık değerlendirme toplantısında Çağ çağ deresi üzerinde yıkıldıktan sonra yapılmayan köprüleri gündeme aldı.

Hür Dava Partisi (Hüda-Par) Nusaybin ilçe teşkilatı aylık değerlendirme toplantısında Çağ çağ deresi üzerinde yıkıldıktan sonra yapılmayan köprüleri gündeme aldı.

 

İlçe teşkilatı binasında yapılan değerlendirme toplantısı sonrası açıklama yapan Hüda-Par Nusaybin ilçe Başkanı Halil Talayhan, vatandaşlar tarafından kendilerine iletilen ilçedeki sorunlar hakkında istişarelerde bulunduklarını kaydetti.

 

Abdulkadir Paşa ve Fırat Mahallesinde Çağ çağ deresi üzerinde yıkılan iki köprünün TOKİ tarafından yeniden inşa edileceği açıklandığı halde aylardır bölgede bir çalışma yapılmadığını aktaran Talayhan şöyle konuştu:

"Bu ayki toplantımızda yine ilçemizin sorunlarından olan köprüler ele alındı. Daha önce TOKİ yetkilileri tarafından yapılacağı dile getirilen köprülerin hala yapımına başlanmadı. Bu konuda Nusaybin halkımız tarafından bize sürekli şikâyetler ve mağduriyetler iletiliyor. Bu köprülerin yapılması ile beraber gerek ilçenin trafik sorunu gerekse ulaşım ve gerekse yaya olarak halkımız rahata kavuşacaktır. Parti olarak halkımızın sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz. Yetkililerin vermiş oldukları söze bağlı kalmalarını ve şehri birbirine bağlayan Çağ çağ deresinin üzerindeki köprülerin biran önce yapılması gerekir. Bilindiği üzere daha önce ilçemizi ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri yıkılan iki köprünün yerine bir an önce yenilerinin yapılması talimatını verdiklerine dile getirmişlerdi."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.