EĞİTİM Haber Girişi : 20 Haziran 2018 09:43

Çetin: Nusaybin eğitimde başarılı bir sezonu geride bıraktı

Çetin: Nusaybin eğitimde başarılı bir sezonu geride bıraktı
Nusaybin Milli Eğitim Müdürlüğü, 2017 - 2018 Eğitim Öğretim yılı değerlendirme toplantısı yaptı.
Nusaybin Milli Eğitim Müdürlüğü, 2017 - 2018 Eğitim Öğretim yılı değerlendirme toplantısı yaptı.
Nusaybin Zeynel Abidin Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapılan toplantıya Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, Şube Müdürleri Abdurrahman Keleş, Abdulbaki Tek ve Abdulğani Ak ile okul müdürleri katıldı.
Şube Müdürlerinin değerlendirme sunumlarından sonra konuşan Milli Eğitim Müdürü Çetin, İlçedeki eğitim durumu, öğrencilerin başarısı, okul - öğretmen ve öğrencilerin ihtiyaçları, eğitim sezonu boyunca okullarda yaşanan tüm olumlu ve olumsuz konuları ele aldı.
Okulları tek tek ele alan ve okul idarecilerinin de değerlendirmelere katılmasını isteyen Milli Eğitim Müdürü Çetin'in başkanlık yaptığı toplantı yaklaşık 4 saat sürdü.

-"BAŞARIMIZI EN AZ İKİYE KATLAMALIYIZ"
Toplantının sonunda 2018 - 2019 Eğitim öğretim sezonu için de görüş ve önerileri alan Çetin, Nusaybin'deki eğitim başarısı yükseltmek amacıyla TÜBİTAK Projeleri, Aziz Sancar Bilim Olimpiyatları, Arapça Yarışmaları, Kur'an-ı Kerim Yarışmaları, Spor Yarışmaları ve Okulların yapacağı etkinlikler görevli öğretmenleriyle şimdiden hazırlıklara başlaması gerektiğini vurguladı. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu yılı en az ikiye katlayacak bir başarı çıtası belirlediklerini kaydeden Çetin, Okulların da mevcut durumlarını buna göre belirlemelerini istedi. 
Toplantı görüş ve önerilerle sona erdi.