KÜLTÜR & SANAT Haber Girişi : 22 Kasım 2017 14:44

Dursun Ali Erzincalı'dan Nusaybin'de duygu dolu program

Dursun Ali Erzincalı'dan Nusaybin'de duygu dolu program
Nusaybin Belediyesinin Kültür etkinlikleri çerçevesinde düzenlene Dursun Ali Erzincalı'nın şiir dinletisinde duydu dolu anlar yaşandı.
Nusaybinim Kültür Servisi
Nusaybin Belediyesinin Kültür etkinlikleri çerçevesinde  düzenlene Dursun Ali Erzincalı'nın şiir dinletisinde duydu dolu anlar yaşandı.
Mitanni Kültür Merkezinde yapılan program Kütüphane Müdürü ve Belediye Kültür ve Sosyal işler Müdür vekili Nuretin Şimşek'in açılış konuşmasıyla başladı. Nusaybin'in çok çetin bir imtihanla karşı karşıya kaldığını bildiren Şimşek: "Biz buna şükrediyoruz. İnşallah bundan sonra kaymakamlığımız ve belediyemiz bünyesinde devletimizin himayelerinde güzel bir kent inşa ediliyor. İnşallah daha güzel günler yakındır. Yeter ki biz buna inananalım bu mutluluk ve heyecan içerisinde olalım. Ümidimizi kaybetmezsek daha güzel günlere daha aydınlık bir geleceğe beraber yürüyebiliriz" dedi.
Konuşmalardan sonra sahne alan Dursun Ali Erzincalı, '40 yaşındasın, Bedir ve 30 Kurşun' adlı şiirlerini okudu. Şiirleri dinleyen bazı vatandaşların duygulandığı görüldü. Program, 15 Temmuz Şehitlerini anlatan sinevizyon gösterimiyle sona erdi.

Program sonunda Nusaybin Vergi Dairesi Müdürü ve Destek Hizmetleri Müdür vekili Yener Yıldırım ünlü sanatçı ve şair Erzincalı'ya teşekkür bir buket gül takdim etti.
Programa Nusaybin Müftüsü İrfan Açık, Tügva İl Başkanı Mesut Çetin, Nusaybin Kütüphane Müdürü Nurettin Şimşek, Vergi Dairesi Müdürü Yener Yıldırım, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kemal Aslan, Malmüdürü Özgür Turan  ve Vatandaşlar katıldı.