GÜNDEM Haber Girişi : 13 Ağustos 2017 09:57

Esnaftan Nusaybin Belediyesine 'alt yapı' ziyareti

Esnaftan Nusaybin Belediyesine 'alt yapı' ziyareti
Nusaybin çarşı esnafı, ilçe merkezindeki alt yapı çalışmaları için Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ergün Baysal'ı ziyaret ederek sorunlarını iletti.
Nusaybin çarşı esnafı, ilçe merkezindeki alt yapı çalışmaları için Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ergün Baysal'ı ziyaret ederek sorunlarını iletti..
Nusaybin Belediyesine gelen esnaflar çarşı esnafı, alt yapı çalışmaları yapılırken ilçe merkezindeki asfaltın kaldırıldığını, çalışmaların uzun sürmesi nedeniyle esnaf olarak tozdan çok etkilendiklerini dile getirdi. İlçede yapılan 100 kilometrelik kanalizasyon altyapısı ve 250 kilometrelik içme suyu altyapısı döşemelerindeki kazı çalışmalarından dolayı yollarda yıpranmalar yaşandığı, bu yıpranmaların giderilmesini istedi.
Esnafların sorunlarını tek tek dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ergün Baysal, alt yapı çalışmalarının biran önce bitirilmesi için yoğun şekilde gayret gösterdiklerini dile getirdi. Çalışmalarının yüzde 50'lilik bir kısmının tamamlandığını dile getiren Başkan vekili Baysal, yol yıpranmalarının yaşandığı bölgede belediye arazözleri ile her gün sulama yapıldığını ve vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla alt yapı çalışmaları bitiminde tüm ilçede asfalt çalışması yapacaklarını kaydetti.
Ziyarette Kaymakam ve Belediye Başkan vekili yanı sıra Fen İşleri Müdürü Ramazan Akay da hazır bulunarak çalışmalar hakkında çarşı esnafına bilgi verdi.