Futbol Turnuvasından Şampiyon, Vip İletişim

Açıklama

Nusaybin'de Simurg Lezzet Salonu Sponsorluğundan organize edilen ve Şehmus Ak Koordinatörlüğünde yapılan Geleneksel Halı Saha Futbol turnuvası sona erdi.
Hakan Olimpik Spor Kompleksinde düzenlenen şampiyonluk maçından Vip İletişim ve Teknik Servis ile Hame Oto Yıkama takımları karşılaştı. Vip İletişim maçta 2 - 0 öne geçmesine rağmen Hame Oto Yıkama maçta beraberliği sağlayarak maçın norma süresi 2 - 2 sona erdi. İki takım futbolcuları tarafından yapılan penaltı vuruşları sonucunda Vip İletişim ve Teknik Servis maçı 7 - 6 kazanarak turnuvada şampiyon oldu. Turnuvada Hame Oto Yıkama ikinci olurken en centilmen takım kupası Botan Spor Mağazasına verildi.
Turnuvanın Gol kralı Vip İletişimden Ayhan Özlü olurken En iyi Kaleci ödülü ise Beko Irmak Ticaret takımından Abdullah Irmak aldı.
Maçların bitiminde Nusaybin Kaymakamı Mehmet Balıkçılar, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Fath Yıldırmaz, ve DSİ Şube Müdürü Alaattin Aydın tarafından dereceye giren takımlara madalya ve kupa, turnuvaya destek veren kurum ve kuruluş ile hakemlere plaket verildi.
Turnuvaya katılan takımları tebrik eden kaymakam Balıkçılar, şampiyon olan Vip İletişim ve Teknik Servis takımını kupasını verdi.

- ŞEHMUS AK, " HARİKA BİR TURNUVA OLDU"
 

Maç ve ödül töreni sonrası açıklama yapan Turnuva Koordinatörü Şehmus Ak, 32 takımın 25 gün boyunca mücadele ettiği harika bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.
Ak, "Zaten amacımız gençleri, Nusaybin'de spora gönül vermiş insanları bu etkinlikle bir çatı altında toplayıp bir şekilde mutlu etmektir. Amacımıza ulaştık. Çok büyük bir seyirci topluluğu maçları izledi. Centilmence bir final oldu. Turnuvaya katılan bütün takımları tebrik ediyorum. Şampiyon Vip İletişimi ayrıca tebrike diyorum." dedi.

-SPORA DESTEKLERİNDEN DOLAYI GAZETEMİZE TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Bu arada maçın bitimiyle birlikte düzenlenen ödül programında spora desteklerinden dolayı Nusaybinim Gazetesine teşekkür plaketi verildi. Nusaybinim Gazetesi adına Yayın Koordinatörü Arif Altunkaynak, plaketini İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Fatih Yıldırmaz'dan aldı.
Ödül programı sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.