SPOR Haber Girişi : 25 Aralık 2019 17:39

Gazi Anadolu Lisesinde sporda bir haftada 4 başarı

Gazi Anadolu Lisesinde sporda bir haftada 4 başarı
Nusaybin Gazi Anadolu Lisesi Spor alanındaki başarılarıyla dikkat çekiyor.

Nusaybin Gazi Anadolu Lisesi Spor alanındaki başarılarıyla dikkat çekiyor. Okulun öğrencileri çeşitli sportif başarılarda bir haftada iki il birinciliği, bir ilçe birinciliği ve satranç dalında başarı elde etti.


Okul Müdürü Aziz Çiçek tarafından yapılan açıklamada, Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin Okullar arası Basketbol Bayanlar İl Şampiyonasında İl Birinciliği, Okullar arası Taekwondo İl Şampiyonasında Bay ve Bayanlarda Takım halinde İl Birinciliği, Okullar arası Futbol İlçe Şampiyonasında İlçe Birinciliği ve Satranç İl Şampiyonasında 4 galibiyet aldıklarını belirtti.


Okul olarak bir başarı grafiği yakalamak için okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin büyük çaba gösterdiğini kaydeden Çiçek, öğrencilerin Spor alanındaki çalışmalarından ötürü okul öğretmenleri Yusuf Harman ve Muhammed İsmail Sezgin’i ve Nusaybin’i daha iyi temsil etmek için büyük mücadele gösteren Nusaybinli öğrencileri, Nusaybin’e yaşattıkları gurur ve gösterdikleri fedakarlıktan ötürü tebrik etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.