İpek yolundaki kazadan korkutucu görüntüler geliyor

Açıklama

Nusaybin, Kızıltepe ve Artuklu üç yolunda 2 tır bir tankerin karıştığı zincirleme kazada araçlar tamamen yandı. Araçlarda bulunan 3 sürücü de ağır şekilde yaralandı.

 

Edinilen ilk bilgilere göre, tarihi İpek yolu üzerinde bulunan Artuklu, Nusaybin, Kızıltepe üç yolu Alakuş kırsal mahallesi mevkiinde üç tırın karıştığı zincirleme trafik kazası sonrası üç ilçeden bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

 

Çarpmanın etkisiyle alev alan araçlarda sıkışan sürücüler yaralandı. Yoldan geçen araç sürücüleri, 112 acil servis sağlık ekipleri ile itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçlardan çıkarılan sürücülere ilk müdahale kaza yerinde yapıldıktan sonra sürücüler hastanelere sevk edildi.

 

Kazada yanan araçlar Mardin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından soğutma ve söndürme çalışmaları devam ederken, tarihi ipek yolu trafik tek yönlü olarak sağlanıyor.
Kazayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.