POLİTİKA Haber Girişi : 15 Mart 2019 11:11

İslam Duman, Kışla Mahallesi Muhtarlığına aday oldu

İslam Duman, Kışla Mahallesi Muhtarlığına aday oldu
31 Mart'ta yapılacak Mahalli Seçimler için İslam Duman, Kışla Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu duyurdu.

31 Mart'ta yapılacak Mahalli Seçimler için İslam Duman, Kışla Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu duyurdu.
Muhtar Adaylığını ilan eden Duman, VATANDAŞLARI RAHATSIZ ETMEMEK İÇİN DİĞER ADAYLAR GİBİ EV ZİYARETİ YAPMADIĞINI söyledi.

İslam Duman
1989 Şırnak Beytüşşebap doğumlu ve evliyim.
25 senedir Nusaybin Kışla Mahallesinde yaşıyorum.
İlk, orta ve lise eğitimini Nusaybin'de aldım. Lisans eğitimini Munzur Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde, Eğitim ve rehberlik derslerini Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon eğitimi adı altında gördüm. Eğitimin yanında 2006 yılından bu yana kendi mahallemde esnaflık yapıyorum.


Amaçlarımız;
- Maddi durumu iyi olmayan Mahalle sakinlerini tespit edip Sosyal Yardımlaşma Kurumu ve ilgili mercilere bildirip gerekli çalışmalarda ön ayak olmak.
- Yetim, dul, engelli ve öğrenci kardeşlerimize bilgi birikimimizle tüm olanakları ve kurumları zorlayarak maddi ve nakdi yardımlarda yararlandırmak için çalışmalar yapıp insanlarımıza ön ayak olmak
- Yasalar çerçevesinde gerek Resmi kurumlardan gerek tüzel kişilerden gelecek maddi yardımları Adaletli bir şekilde dağıtmaya çalışacağız.
- Mahallemizin altyapı ve Sokaklarımızın eksiklerini tespit edip birçok sorunu Mahalle olarak el ele verip çözme konusunda çalışmalar yapma gayreti içinde olacağız.
- Yapacağımız tüm çalışmalarımızda kendi başımıza değil ihtiyar heyetinin ve mahalle sakinleri ile birlikte hareket etmeye özen göstereceğiz..
- Bu sorumluluğu almaya karar verirken kendimize değil birikimlerimizi güvenerek yola çıktık elele vererek tüm sorunlarımızı çözebileceğimize inanıyoruz.
- Sandıktan kim galip çıkarsa saygı duyup kendilerine başarılar dileyerek yapacakları tüm çalışmalar da yardımcı olacağız.
- Biz kişilerle değil hizmetlerle yarışırız sizlere hizmette bulunmak için sizden destek bekliyoruz.
"BİZ KAZANIRSAK KİMSE KAYBETMEZ"
İLETİŞİM: 0541 952 0147