POLİTİKA Haber Girişi : 04 Mart 2014 08:43

Kahraman Nusaybin'de köyleri ziyaret etti

Kahraman Nusaybin'de köyleri ziyaret etti
AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman Nusaybin köylerini ziyaret etti.
Nusaybinim.com Politika Servisi
AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman Nusaybin köylerini ziyaret etti.

AK Parti il başkanı İbrahim Fide ve AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman’ı AK Parti Nusaybin Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Tekin, AK Parti ilçe başkanı Osman Doğru ve parti teşkilatı karşıladı.

Karşılamanın ardından konvoy halinde yola çıkan AK Parti teşkilatı, Duruca beldesi, Tepeüstü, Girmeli beldesi, Yerköy, Tekir mezrası, İkiztepe köyü, Ocaklı mezrası, Söğütlü, Yazyurdu ve Kocadağ köylerini ziyaret ederek vatanaşlarla biraraya geldi.
Ziyaretlerde konuşan AK Parti il başkanı İbrahim Fide, AK Parti kurulduğundan beri köylere yapılan hizmetler karşısında, köylülerin minnettar olduklarını dile getirdi.
Alt yapı sıkıntısı yaşayan bazı köylerin olduğunu belirten Fide, Büyükşehiri kazandıkları takdirde bu sorunu çözeceklerini ifade etti.
Fide: "Köylünün tek isteği huzur, tüm icraatlardan önce huzur, güvenlik ve çözüm sürecinin devamını istiyorlar.” dedi.

İbrahim Fide’nin sözlerini destekleyen AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman çözüm sürecini “huzur projesi” diye nitelendirdi.

Halkın en çok arzu ettiği bir proje olduğunu vurgulayan Kahraman, bu proje sayesinde çocukların ve insanların geleceğinin garanti altına alınacağının altını çizdi.

AK Parti İl başkanı ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman’a desteklerinden dolayı teşekkür eden AK Parti ilçe başkanı Osman Doğru, Nusaybin köylerinin çok büyük sıkıntı içinde olduğunu söyledi.
Doğru: “Allah kısmet eder ve Büyükşehiri alırsak bu sıkıntıları en kısa sürede gidermeye çalışacağız.” dedi.

Bu arada Ak Parti teşkilatı seçim çalışmalarını parti teşkilatnın belirlediği Kürtçe müzikler eşliğinde yapması dikkat çekti.