SAĞLIK Haber Girişi : 08 Eylül 2017 14:32

KHB Genel Sekreteri Karakuş Nusaybin'i ziyaret etti

KHB Genel Sekreteri Karakuş Nusaybin'i ziyaret etti
Mardin Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Opr. Dr. Fuat Karakuş, Nusaybin'i ziyaret etti.
Nusaybinim Haber Servisi
Mardin Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Opr. Dr. Fuat Karakuş, Nusaybin'i ziyaret etti.
Nusaybin Devlet Hastanesine gelen Karakuş, Hastane Yöneticisi Baştabip Dr. Selim Önverdi, Hastane Müdürü Azat Aslan ve Birim sorumluları tarafından karşılandı.
Geçtiğimiz günlerde yapılan Sağlık Bakanlığı Kalite Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılan kurumsal kalite değerlendirmesinde Mardin Hastaneleri arasında birinci olan Nusaybin Hastanesi yöneticileri ve çalışanlarını tebrik eden Genel Sekreter Karakuş, Kamu Hastaneleri olarak Mardin ve ilçelerinde en iyi hizmet sunmayı hedeflediklerini belirtti. Karakuş, Nusaybin Devlet Hastanesi başta olmak üzere tüm Mardin Devlet Hastanelerinin hizmet kalitesini yükseltmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.

-Nusaybinim Gazetesi ve Ticaret Sanayi Odasını ziyaret etti
Mardin Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Opr. Dr. Fuat Karakuş, Nusaybin Devlet Hastanesindeki ziyaretinden sonra Nusaybinim Gazetesi ile Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Nusaybinim Gazetesine gelen KHB Genel Sekreteri Karakuş ile Baştabip Önverdi, Genel Yayın Yönetmeni Arif Altunkaynak, Yazı İşleri Müdürü Bülent Asman, İLKHA ve İHA Muhabiri Cihat Şayık tarafından karşılandı. Nusaybin Basını olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Altunkaynak, Devlet Hastanesinin daha da gelişmesi için basın olarak üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirdiklerini söyledi.
Türkiye'de son yıllarda sağlık alanındaki gelişmelere değinen Genel Sekreter Karakuş ise, Mardin'de sağlık alanında çok önemli adımlar ve yatırımlara imza attıklarını kaydetti. Son olarak Nusaybin, Mardin, Midyat ve Kızıltepe Devlet Hastanelerinde Emar cihazlarının alınması için çalışmalarında sona gelindiğini aktaran Karakuş, Mardin halkına en iyi hizmet için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.
Genel Sekreter Karakuş ve Baştabip Önverdi daha sonra Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Mahsun Özmen'i makamında ziyaret etti.