MARDİN Haber Girişi : 15 Eylül 2019 19:29

Mardin İŞKUR çalışanları noter huzurunda kurayla belirleyecek

Mardin İŞKUR çalışanları noter huzurunda kurayla belirleyecek
(İŞKUR) Mardin İl Müdürlüğünce, Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında, İl Milli Eğitim okullarında çalıştırılmak üzere, il genelinde 349 güvenlik ve bin de temizlik görevlisi olmak üzere toplamda bin 349 kişiyi işe alınarak istihdam edilecek
Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Mardin İl Müdürlüğünce, Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında, İl Milli Eğitim okullarında çalıştırılmak üzere, il genelinde 349 güvenlik ve bin de temizlik görevlisi olmak üzere toplamda bin 349 kişiyi işe alınarak istihdam edilecek.
 
Mardin’de, İŞKUR bünyesinde, okullarda çalıştırılmak üzere 349 güvenlik ve bin temizlik görevlisi alınacak
 
İŞKUR ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında okullar ve çevresinin daha güvenli ve temiz olması için yapılan protokol çerçevesinde, Mardin İŞKUR Toplum Yararına Programı (TYP) aracılığıyla Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde 9 Ay istihdam edilecek güvenlik ve temizlik görevlisi alımları Mardin'de yarın başlıyor.
 
Gerçekleştirilecek alımlarla ilgili alınan bilgilere göre, 16-20 Eylül tarihleri arasında başvuruların yapılacağı öğrenilirken, 07 Ekim 2019 tarihinde yapılacak iş başının 30 Haziran 2020 tarihinde sona erecek.
 
Temizlik işi alımlarında, engelli vatandaşların, eski hükümlüler, kadınların, 35 yaş üstü bireylerin, terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlara öncellik verilecek.
 
Alımların, 21 Kasım Şehir Stadyum 24.09.2019 Salı Saat 10.00’da noter huzurunda gerçekleşeceği kaydedilirken güvenlik görevlisi alanında çalışacak kişiler 18 yaşını doldurmuş, güvenlik görevlisi sertifikası ve güvenlik kimlik kartları olanlar başvuru yapabilecek. Öte yandan güvenlik sertifikası ve güvenlik kimlik kartları olmayıp kurada isimleri çıkan kişilerin eleneceği duyuruldu.