MARDİN Haber Girişi : 18 Aralık 2017 09:01

Mardin Mimarlar Odasına Önder Duyan seçildi

Mardin Mimarlar Odasına Önder Duyan seçildi
Mardin Mimarlar Odası Başkanlığına Mimar Önder Duyan seçildi.
Mardin Mimarlar Odası Başkanlığına Mimar Önder Duyan seçildi.
Mardin Mimarlar Odası hizmet binasında yapılan 10. Olağan Genel Kurul toplantısında odanın yeni başkanı ve yönetimi seçildi. Tevfik Ülker iel Önder Duyan'ın yarıştığı seçimde Yüksek Mimar Önder Duyan'ın listesi oy çokluğunu seçildi.
Mardin Mimarlar Odasına kayıtlı 130 üyeden 100 üye seçimlere katıldı. Mimarlar Odası Başkanı Derya Uğurlu aday olmadı.  İki liste ile gidilen seçimde Yüksek Mimar Önder Duyan'ın listesi  oy çokluğunu aldı.
Mimarlar Odası Yeni Başkanı Yüksek Mimar Önder Duyan, listesini desteleyen ve  kendisine oy veren mimar arkadaşlarına teşekkür etti.
Duyan "Mardin'in mimari ve tarihi dokusuna sahip çıkmak, geçmişten bize miras kalan bu değerleri geleceğe taşımak bizim temel görevimizdir. Mimari yapıda hepimize sorumluluklar düşüyor. Mesleki ve etik değerlere bağlı kalmamız, mesleğimizi ve dolayısıyla bizleri yükseltecek ve saygınlık kazandıracaktır. Bana yüklediğiniz sorumluluğu  en iyi şekilde yerine getireceğimi bilmenizi istiyorum. Sivil Toplum Kuruluşu olarak, başkanlık mücadelesini tamamladık, bundan sonra hep birlikte memleketimize daha fazla nasıl yararlı olabileceğimizi konuşmamız gerekir" dedi.
Mimarları Odası Yönetimi şöyle oluştu;
Yönetim Kurulu Başkanı Önder Duyan, Yönetim; Rıdvan Kızıl, Mahsum Dursun, Yusuf Ece,, Pınar Akpınar Ay,
Yedek üyeliklerine, Halil Pulat, Cihan Yiğit, Abdulkadir Karadeniz, Sümeyye Can ve Şeyda Örnek getirildi.