MARDİN Haber Girişi : 01 Kasım 2017 08:05

Mardin Sağlık Müdürlüğünde devir teslim töreni

Mardin Sağlık Müdürlüğünde devir teslim töreni
Sağlık Bakanlığınca Mardin İl Sağlık Müdürü olarak atanan Uzm. Dr. Saffet Yavuz görevi Dr. Mehmet Derviş'ten devraldı.
​Sağlık Bakanlığınca Mardin İl Sağlık Müdürü olarak atanan Uzm. Dr. Saffet Yavuz görevi Dr. Mehmet Derviş'ten devraldı.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Sağlık Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatı değiştirilerek yeni görev tanımları belirlendi. Taşra teşkilatlarında Kamu Hastaneleri Birlikleri Genel Sekreterlikleri ve Halk Sağlığı Müdürlükleri, İl Sağlık Müdürlükleri altında tek çatıda toplandı.

Mardin Halk Sağlığı Müdürü iken Mardin İl Sağlık Müdürü olarak atanan Uzm. Dr. Saffet Yavuz, Mardin İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen devir teslim töreni ile görevini Dr. Mehmet Derviş'ten devraldı.

Yaklaşık 6 yıl boyunca Mardin İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Dr. Mehmet Derviş devir teslim töreninde makamların emanet olduğunu ve görevini gönül rahatlığıyla teslim ettiğini ifade ederek, Uzm. Dr. Saffet Yavuz’a yeni görevi için başarı temennilerinde bulundu.

Göreve yeni atanan Uzm. Dr. Saffet Yavuz ise sağlıkta dönüşüm süreci ile önemli bir noktaya gelen sağlık hizmetlerinin bundan sonra da ilimizde artarak devam etmesi için çalışmak üzere görevi devraldıklarını ifade ederek, Dr. Mehmet Derviş ’e şimdiye kadar yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti./ilkha