MARDİN Haber Girişi : 29 Mayıs 2012 10:22

Mardinspor taraftara kaldı

Mardinspor taraftara kaldı
Mardinspor yönetimine sahip çıkan kimse olmayınca taraftarlardan oluşan yeni bir yönetim başa getirildi
Mardinspor yönetimine sahip çıkan kimse olmayınca taraftarlardan oluşan yeni bir yönetim başa getirildi
     Geçen yıl İkinci Ligde mücadele eden ve futbolcu alacakları yüzünden lisanslı futbolcu oynatamadığı için ligden düşen Mardinspor yönetimine talipli olacak kimse çıkmayınca kulüp taraftara kaldı.
     Kongrede taraftar arkadaşları ile birlikte yönetimin başına geçen Mehmet Dağ, 22 yıldan beri maçlarını kaçırmadığı Mardinspor’un düştüğü halden dolayı büyük bir üzüntü duyduklarını söyledi.
     Kulüp Başkanı Dağ, “Fazla konuşamıcağım. Buraya gelen herkese teşekkür ediyoruz. Mardinspor’un kapanmaması için külübü devraldık. Artık herkesinm elini taşın altına koyma zamanıdır. Hiçbir iş adamın burda  olmaması bizi üzdü. Gönül isterdi ki bu kongreye  mardinli iş adamlarınn olması dönünde idi ama gelmediler .mardinspor  hasta bende hastayım. Onun için istanbulda iş adamı olan mardinli ibrahim sincarla görüştüm mardin sporun durumu hakkında kendisine arz  ettim . oda sağolsun  buraya teşrif ettiler. Çevresi çok temiz insanlarla doludur. Bizde mardin spor taraftarlar derneği olarak kendisine huzur ve güven içinde çalışmaya hazırız.“dedi.
     Mardinspor Sabahattin Tanış Tesislerinde yapılan kongrede eski yönetimlerden hiç kimse katılmaması dikkat çekti.
     Kongreye katılan ve İstanbul’da ikamet eden İbrahim Sincar ismindeki işadamı ise kulübün düştüğü duruma üzüldüğünü belirterek “Kulübü ayağa kaldırmak için kimsenin talipli olmaması halinde birkaç işadamı ile birlikte önümüzdeki günler yeni bir yönetim oluşturarak devr almak istiyorum.”dedi.
     Yeni yönetim şu şekilde oluştu; Mehmet Dağ, Celal Yel, Selahattin Kavak, Hıdır Babayiğit, Mehmet Karanfil, Metin Kerelti, Murat Aşiroğlu Mardin iletişim