SPOR Haber Girişi : 06 Temmuz 2018 13:40

Nusaybin Belediyesinin yüzme kursu büyük ilgi görüyor

Nusaybin Belediyesinin yüzme kursu büyük ilgi görüyor
Nusaybin Belediyesinin açtığı yüzme kursu öğrenciler ve çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.
Nusaybin Belediyesinin yüzme kursu büyük ilgi görüyor
Nusaybin Belediyesinin açtığı yüzme kursu öğrenciler ve çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.
Yaz Spor Okulu kapsamından Nusaybin Belediyesi yüzme, futbol, basketbol, badminton, masa tenisi, satranç ve wushu branşlarında kurslar açtı. 8 branşta açılan kurslarda öğrenciler yüzme kursuna büyük ilgi gösterdi.
Yaz Spor Okulu hakkında açıklama yapan Nusaybin Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü ve Belediye Spor Müdür Vekili Serkan Tekin sosyal etkinlikler kapsamında açtıkları yüzme kursuna şuana kadar Bin 200 öğrencinin başvuru yaptığını kaydetti.
Tekin: "Yüzme fırsatı bulamayan ve imkanları olmayan öğrencilerimize eğitmenler eşliğinde yüzme kursu veriyoruz. Öğrencilerimize 6 antrenör ve 2 can kurtaran ve 3 halkla ilişkiler personeli eşlik ediyor. Çocukların yaz ayı boyunca hem serinlemelerini hem de hoşça vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Bununla birlikte sadece yüzme kursu değil, futbol, basketbol, badminton, masa tenisi, satranç ve wushu dallarında toplam 8 branşta kurslarımız sürüyor. Toplamda Bin 600 öğrencimizin yaz ayı boyunca spor dolu iki ay geçirmelerine olanak sunuyoruz" dedi.
Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal'ın destekleriyle böyle bir çalışma yaptıklarını belirten Tekin, kendilerine her türlü desteği veren Baysal ve ilçeye böyle bir tesis kazandırdığı için İş Adamı Oktay Mungan'a teşekkür ettiklerini ifade etti.
Öte yanda öğrenciler de Yaz Spor Okulu ve yüzme kurslarının açılmasından dolayı memnun olduklarını dile getirdi.
Yüzme kursuna katılan Fahrettin Gölge: "Belediyemizin açtığı kurs sayesinde yüzme öğreniyoruz. Eskiden yüzme bilmiyordum. Belediye kurs açınca ben de başvuru yaptım. Öğretmenlerimiz gözetiminde hem yüzme öğreniyoruz hem de arkadaşlarımızla eğleniyoruz. Belediyemizle gurur duyuyoruz, teşekkür ediyoruz" dedi.
Yaz spor okulu ve yüzme kurslarının 2 ay süreceği belirtildi.