GÜNDEM Haber Girişi : 24 Şubat 2020 19:35

Nusaybin'de Çikolatte Mağazası açıldı

Nusaybin'de Çikolatte Mağazası açıldı
Nusaybin'de yeni kurulan Çikolatte Mağazasının açılışı yapıldı.

Nusaybin'de yeni kurulan Çikolatte Mağazasının açılışı yapıldı.

 

Demokrasi Parkı arkası Nisibis İş Merkezinin girişinde Fırat Cindioğlu tarafından kurulan Çikolatte Mağazasının açılış kurdelesi, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Fatih Yıldırmaz, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sönmez, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsum Özmen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel ve Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Zeynel Tunçalan tarafından kesildi.

 

Açılışta konuşan NESO Başkanı Ömer Özel, Fırat Cindioğlu'na ait Çikolatte Mağazası ile birlikte son bir ayda Nusaybin'de 28 iş yerinin Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıt yaptığını belirterek, esnaf odası olarak bunun mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

Özellikle TOKİ Bölgesinde yerleşimin başlamasıyla birlikte iş yerleri açılmasının hızlandığını kaydeden Başkan Özel, kısa bir sürede TOKİ'de tüm iş yerlerin dolmasını beklediklerini ifade ederek yeni açılan iş yerlerin hayılı olması temennisinde bulundu.

 

Çikolatte Mağazası;

Nişan Tepsisi, Özel Günler için Çikolata hediyelikler, Resmî kurumlara ve kişiye özel baskılı çikolata, Resmî kurumlara özel baskılı kuru çerez, Bebek şekerleri, Yeni doğan bebek çikolataları ve tüm çikolata ile hediyelik eşyalarıyla hizmetinizdedir.
Adres: Demokrasi Parkı arkası, Nisibis İş Merkezi, No:2 Nusaybin
Sipariş Hattı: 0541 733 2727

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.