Nusaybin'de iş yerleri ve camiler dezenfekte edildi

Açıklama

'Koronavirüs önlemleri' çerçevesinde Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından Nusaybin'de iş merkezleri, iş yerleri camiler dezenfekte edildi.

 

Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası (NESO) Başkanı Ömer Özel'in talebi üzerine Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığına bağlı uzman ekipler tarafından iş merkezleri, iş yerleri ve esnafların olduğu caddeler dezenfekte edildi.

 

Çarşı merkezinde yapılan dezenfekte çalışmalarından sonra Cuma öncesi ilçedeki camilerde dezenfekte çalışmaları yapıldı.

 

Devletimizin ve hükümetimizin 'koronavirüs" için gerekli önlemleri aldığını kaydeden NESO Başkanı Özel, yerelde de kendi imkânlarıyla bu önlemlere destek verdiklerini ifade etti.

 

NESO Başkanı Özel, ilçede yapılan dezenfekte çalışmalarından dolayı Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Balıkçılar, İl Sağlık Müdürü Uzm Dr. Saffet Yavuz, Nusaybin ilaçlama müdürü Mahsum Aslan'a teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.