GÜNDEM Haber Girişi : 21 Aralık 2017 08:46

Nusaybin’de SYDV Mütevelli heyeti seçimi yapıldı

Nusaybin’de SYDV Mütevelli heyeti seçimi yapıldı
Nusaybin Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli heyeti seçimi yapıldı.
Nusaybin Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli heyeti seçimi yapıldı. Seçimde Dicle Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Ay ve Açıkköy Mahalle Muhtarı Ekrem Konak mütevelli heyeti seçildi.
Nusaybin Kaymakamlık toplantı salonunda SYDV daimi üyeleri gözetiminde ve Komisyon başkanı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ramazan Doğan ile Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin başkanlığında seçim yapıldı. Seçime İlçe Merkezi Muhtarları adına tek aday olarak giren Dicle Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Ay ve Kırsal Mahalle Muhtarları adına tek aday olarak giren Açıkköy Mahallesi Muhtarı Ekrem Konak, tüm muhtarların oyunu alarak mütevelli heyeti üyesi seçildi.

-DİCLE MAHALLESİ MUHTARI AY, 2002 YILINDAN BU YANA SEÇİLEN TEK ÜYE
Nusaybin Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine seçilen Dicle Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Ay, 2002 yılından bu yana muhtarlar tarafından seçilen tek üye oldu. Muhtarlar tarafından değer verilen Ay, kendi mahallesi dışındaki vatandaşlar tarafından da sevilip sayılan bir muhtar olduğu belirtiliyor. Özellikle 2016'da 134 gün süren sokağa çıkma yasağı sırasında ilçede kalan Muhtar Ay, kentte kalan vatandaşlara giyimden gıdaya hastaneden ilaca kadar vatandaşların her türlü ihtiyacı için gece gündüz hizmet ettiği ifade ediliyor.