EĞİTİM Haber Girişi : 12 Ağustos 2018 06:13

Nusaybin'e Damla Koleji açılıyor

Nusaybin'e Damla Koleji açılıyor
Nusaybin'de kompleks halinde faaliyet gösterecek Damla Koleji açılıyor.
Nusaybin'de kompleks halinde faaliyet gösterecek Damla Koleji açılıyor.
Damla Koleji, Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi kademeleri ile büyük bir eğitim kompleksini Nusaybin'e kazandırıyor. Kolej için erken kayıtlar alınmaya başlandığı bildirildi.
Damla Koleji Müdürü Mehmet Pakır, ‘Yeni bir insan doğmadan yeni bir toplum doğmaz’ düşüncesiyle hareket edip aynı zamanda Nusaybin’de yerel değişim ve dönüşümün temel dinamiği olmaya aday olduklarını belirtti.
Oluşturacakları akademik ve sosyal imkanlar ile düşünen, sorgulayan ve ifade eden bireyler yetiştirerek bunları topluma kazandıran, hem yerelde hem de ulusal düzeyde saygın bir kurum olacaklarını kaydeden Pakır: “Öğrenciyi bir bütün olarak düşünüp, Zihinsel, Fiziksel, Psikolojik, Linguistik (Dilsel, Dil Bilim), Sosyal ve Akademik gelişimini destekleyen çağdaş eğitim süreçlerine tabi tutacağız. Kurumumuz Nusaybin’e ve Nusaybin Eğitimine hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

-KOLEJ İÇİN ÖN KAYITLAR ALINMAYA BAŞLANDI
Öte yanda Damla Kolejinde Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi için ön kayıtlar alınmaya başlandı. Kolej yöneticileri bir yanda öğrenciler için iyi bir ortamı oluştururken bir yanda da kayıt ofisinde ön kayıt alımı yapıyor.
Damla Koleji için erken kayıt avantajlarının sürdüğü bildirildi.

Nusaybin Damla Koleji 
Adres: 8 Mart Mahellesi Orkide Sk. No:1 (Şehr-i Med Yanı) Nusaybin/Mardin
Kayıt Ofisi: Barış Mh. Dılşat Sk. Akdoğan Apt. No:3 (Sadık Künefe Arkası) Nusaybin /Mardin
0 (543) 825 4747 -  0 (543) 826 4747