SPOR Haber Girişi : 07 Ekim 2011 11:29

Nusaybin Gençlik Spor Kulübü, sezonu açtı

Nusaybin Gençlik Spor Kulübü, sezonu açtı
Mardinin Nusaybin ilçesinde faaliyet gösteren Çatalözü Gençlik Spor kulübü, 2011 2012 sezonu hazırlıklarına başladı
Arif Altunkaynak
Mardin’in Nusaybin ilçesinde faaliyet gösteren Çatalözü Gençlik Spor kulübü, 2011 – 2012 sezonu hazırlıklarına başladı. Kulüp Antrenörü Habip Akdeniz, kendi imkânlarıyla kulüp için bina yapımıyor.   
   Nusaybin’de faaliyet gösteren ve kız öğrencilerin ağırlıkta bünyesinde yer aldığı Nusaybin Çatalözü Gençlik Spor kulübü yeni sezon hazırlıklarına başladı.
   Atletizm, Badminton, Voleybol, Futbol ve Basketbol branşlarında faaliyet gösterdiklerini bildiren Kulüp Antrenörü Habip Akdeniz, Kulüpler arası ve Milli takım seçmeleri için büyük çaba göstereceklerini söyledi.
    8 ile 22 yaş arasında 35 kız ve erkek sporcularının olduğuna değinen antrenör Akdeniz şöyle konuştu;
“Öğrencilerimiz kendi imkânlarımızla Nusaybin Çatalözü, Çağlar ve Akçalarla köyleri arasında toprak pistlerde antrenman yapıyor. Zaman zaman da Gençlik Spor salonlarını kullanıyoruz. Kulübümüzün servisi olmadığı için de kendi arabamla her gün sporcuları evlerinden alıp tekrar evlerine bırakıyorum” dedi.
    Kendi imkânlarıyla Çatalözü köyünde 180 Metrekare üzerinde bir kulüp binası yapımına da başladığını kaydeden Akdeniz, binanın yapılmasıyla birlikte sporcuların barınma, yeme ve içme yeri sorununu da çözeceklerini söyledi.
    Akdeniz, kendilerine verdiği destek dolayı Kaymakam Murat Girgin, Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın, Gençlik Spor ilçe müdürü Serkan Tekin ve Kulüp başkanı Şemsettin Hamidi’ye teşekkür etti. / Nusaybinim.com