GÜNDEM Haber Girişi : 22 Şubat 2020 17:58

Nusaybin'in tek yerel gazetesi satışa çıkarıldı

Nusaybin'in tek yerel gazetesi satışa çıkarıldı
Nusaybin'de yayın yapan tek haftalık yerel gazetesi, haber sitesi ve bağlı sosyal medya hesaplarından oluşan medya organlarının tamamı satışa konuldu.

Nusaybin'de yayın yapan tek haftalık yerel gazetesi, haber sitesi ve bağlı sosyal medya hesaplarından oluşan medya organlarının tamamı satışa konuldu.

 

Nusaybin'de 2007 yılında yayın hayatına başlayan ve 2010 yılından bu yana haftalık yayımlanan Nusaybinim Gazetesi bünyesinde faaliyet gösteren Nusaybinim Medyası satılığa çıkarıldı.

 

Nusaybinim Gazetesi tarafından yapılan açıklamada,
"2007 yılında yayın hayatına başlayan ve kısa sürede gerek Nusaybin'de yaşayan gerekse Nusaybin'den haber almak isteyenlerin birinci haber kaynağı olan Nusaybinim.com ve 2010 yılında yayın hayatına başlayan haftalık yerel gazetesi Nusaybinim Gazetesi ile buna bağlı olarak resmi facebook, twitter ve instigram hesaplarının tamamı satışa konuşmuştur.
Yaklaşık 13 yıldır Nusaybin yanı sıra Mardin basınında önemli bir merkezde yer alan ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önemli bir google ve sosyal medya sıralamada yer alan nusaybinim.com ve Nusaybinim Gazetesini devir almak isteyen yeni Medya Girişimlerine, çalışma şekilleri konusunda yeni ekip kuruluncaya kadar her türlü teknik ve altyapı desteği sunacağız" ifadeleri kullanıldı.

 

Haftalık yayın yapan Nusaybinim Gazetesi resmi Basın İlan Kurumu (BİK) ilanlarının tamamını alıyor. Google Analitik verilerine göre nusaybinim.com sitesi 2019 yılından 2 milyondan fazla takipçi aldı. nusaybinim.com'a bağlı Facebook sayfasında 50 bin, Twitter sayfasından 9 bin ve İnstigram sayfasından 24 binden fazla takiçi bulunuyor.

 

Nusaybinim Gazetesi ve nusaybinim.com'un devrinde mevcut tüm sosyal medya hesaplarının da yer alacağı belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sebebini Bilmiyorum AMA24 Şubat 2020 13:45

    Çalışan İnsanın Çalışmasını Engellemenin Adresi: NUSAYBİN

  • Alo ben Kemal, geliyorum22 Şubat 2020 18:04

    Arifciğim ne kadar istiyorsun, de ver elini..