Nusaybin Özel Gıda Fabrikası yılın en başarılı yemek fabrikası seçildi

Açıklama

30 Nisan 2019 Salı günü İstanbul The Green Park Hotels & Resorts Pendik’te düzenlenen Türkiye Ödülleri 2019’da Nusaybin Özel Gıda Fabrikası yılın en başarılı yemek fabrikası seçildi
Çiğdem Tunç ve Murat Parasayar’ın sunumuyla Türkiye’nin kulvarlarındaki en başarılı kişi ve şirketleri düzenlenen bir törenle bir araya geldi. 
Show Tv, Posta Gazetesi, Power Türk ve DMC gibi bir çok markanın sponsor olduğu ödül töreni oldukça keyifli geçti. Bora Gencer ve Selçuk Ural gibi isimler törende sahne aldı.

-ÖZEL GIDA YEMEK FABRİKASI YILIN EN BAŞARILI YEMEK FABRİKASI SEÇİLDİ!
Gecede yılın enleri belli açıklandı. Nusaybin’de faaliyetlerini sürdüren Özel Gıda Yemek Fabrikası yılın en başarılı yemek fabrikası ödülünü kazandı. Özel Gıda Yemek Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özel Ödül töreni öncesinde mikrofonlara konuştu. Birazdan yılın en başarılı yemek fabrikasını alacaksınız, duygu ve düşünlerinizi öğrenebilir miyiz? Şeklinde gelen soruya, “Mardin bölgesinde ilk defa böyle bir ödül alacağız, çok heyecanlıyız. Mutluyuz, emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde yanıt verdi.

-ÖZEL, "ÖDÜLÜNÜ NUSAYBİN HALKINA ARMAĞAN ETTİ"
Ödül töreninde ödülünü almak için sahneye davet edilen Özel Gıda Yemek Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Özel, ödülünü Çiğdem Tunç ve Murat Parasayar’dan aldı. Yusuf Özel ödülünü aldığı sırada yaptığı konuşmada “Ben bu ödülü tüm Nusaybin halkına ve çalışanlarıma armağan ediyorum.” şeklinde konuştu.


-ÖZEL GIDA YEMEK FABRİKASI HAKKINDA
Özel Gıda Yemek Fabrikası olarak Mardin’in Nusaybin ilçesinde 1999 yılından günümüze tabldot yemek hizmeti ve catering hizmeti sunmaktadır. Deneyimli aşçıları, gıda mühendisleri, temizlik çalışanları, servis personelleri ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Mardin’in Nusaybin ilçesinde yıllardır ticaret yapan Özel ailesinin şirketlerinden biri olan Özel Gıda Yemek Fabrikası, 20 yılı aşkın bir süredir kaliteli, güvenilir, hızlı ve memnuniyet garantili catering hizmeti vaad etmektedir. Özel Gıda Yemek Fabrikası hakkında detaylı bilgiye www.ozelgidayemekfabrikası.com’dan ulaşabilirsiniz.