GÜNDEM Haber Girişi : 16 Mayıs 2019 16:02

Nusaybin TOKİ’de anahtarlar Pazartesiden itibaren dağıtılmaya başlanacak

Nusaybin TOKİ’de anahtarlar Pazartesiden itibaren dağıtılmaya başlanacak
Nusaybin’de yapımı tamamlanan TOKİ Konutlarından Pazartesi gününden itibaren kademeli olarak anahtar teslimine başlanacağı bildirildi.

Nusaybin'de yapımı tamamlanan TOKİ Konutlarından Pazartesi gününden itibaren kademeli olarak anahtar teslimine başlanacağı bildirildi.
Mitanni Kültür Merkezinde yapılan kura çekilişinde konuşan Kentsel Dönüşüm Ofisi sorumlusu Sercan Barut, yapımı tamamlanan 4. Etaptan başlayarak Pazartesi gününden itibaren kuraları çekilen, Tapu, Su ve Elektrik işlemleri biten konutların anahtar teslimi yapılacağını ifade etti.
Barut’un 8’inci etap kura çekilişinde yaptığı açıklama şöyle,
"Anahtar teslimi hızlı bir şekilde yapmak istiyoruz. Ancak unutmayın ki binalarda yaşamak, toplu yaşamak çok farklıdır. Bunun bir sistemin oturması lazım. Yani 20 kişiye bir binayı verip te gidin oturun dediğimiz zaman yaşam nasıl olacak? Bir sitenin bir yönetimi, bir kapıcısının, bir bahçıvanın olması lazım.  Amacımız size yardımcı olmaktır. ‘Anahtarlar verilmiyor söylemleri komple yalandır, itibar etmeyin bu söylemlere. Biz size anahtarları vermek için gece gündüz çalışıyoruz.
Pazartesi gününden itibaren de anahtarlarınızı vereceğiz. Ancak bu da ciddi ve bir disiplinle verilmesi gerekir. Hepiniz de biliyorsunuz bazı işler var çok ciddi ve disiplinli olmanız lazım."