GÜNDEM Haber Girişi : 26 Ekim 2019 14:24

Nusaybin Tügva’da Aydın görevi Çiçek’e devretti

Nusaybin Tügva’da Aydın görevi Çiçek’e devretti
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nusaybin ilçe temsilciliğine Başkan Mehmet Emin Aydın görevi Emrah Çiçek’e devretti.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nusaybin ilçe temsilciliğine Başkan Mehmet Emin Aydın görevi Emrah Çiçek’e devretti.

 

TÜGVA İlçe temsilciliğinde yapılan devir teslim töreninde Başkan Çiçek, hizmetlerinde dolayı Aydın’a teşekkür etti.

 

Yeni göreve gelen Çiçek’i tebrik eden Başkan Aydın ise, gönüllü olarak göreve geldiğin ve yaklaşık iki buçuk yıldan bu yana yaptık tüm çalışmalarında tek amacın rıza-i ilahi olduğunu söyledi.

 

Aydın şöyle konuştu:
“Bölgemizin özellikle ilçemizin en zor döneminde, her türlü tehdit ve yıldırma çalışmalarına rağmen, ülkemiz ve gençliğimiz için durmadan çalıştık. Hendek olaylarından dolayı, ilçemiz gençliği çok ağır bir travmadan geçmiştir. Görevde olduğumuz süre içerisinde, gençliğimizin yaşadığı bu travmayı atlatması için daima gençlerimizin yanında olduk ve onlara destek olduk. İlçemizdeki hem liselerde hem de ortaokullarda okuyan bütün öğrencilere ulaşmaya çalıştık. Köy okullarımız dahil çok kısa bir sürede bütün okullarımızı kapsayan sosyal, kültürel, manevi ve sportif faaliyetlerle gençlimizin gelişimine katkıda bulunmaya çalıştık.”

 

Görevde oldukları süre boyunca Nusaybin’de birçok etkinliğe imza attıklarını kaydeden Aydın, halı saha futbol turnuvalarıyla, voleybol turnuvalarıyla, kitap okuma etkinlikleriyle, sinema gösterimleriyle, öğrencilerle beraber yaptıkları pikniklerle, tarihi, kültürel ve manevi gezilerle, çeşitli konularda düzenledikleri konferanslarla, merkez camide sabah namazı programlarıyla, okul ziyaretleriyle, yaz kamplarıyla, farklı alanlarda yaptıkları yarışmalar ve ödüllendirmelerle daima gençlerin yanında olmaya çalıştıklarını ifade etti.

 

Bu etkinliklerle ilçedeki lise ve ortaokullarda okuyan binlerce gence ulaştıklarını kaydeden Aydın, “bu gençlerimize vatan, millet ve devlet sevgisi aşılayarak devletimize kazandırmaya çalıştık. Yaptığımız bu çalışmalarımızın neticesinde güneydoğudaki illerimizi kapsayan 2.bölgedeki bütün ilçeler arasında TÜGVA Nusaybin birinci seçilerek tarafımıza genel başkanımız sayın Enes Eminoğlu tarafından başarı ve teşekkür plaketi verilmesi bizi ayrıca gururlandırmıştır.
Gençliğimiz için gönüllü olarak yaptığımız bu etkinliklerde maddi manevi hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan çalıştık. Tek amacımız ve hedefimiz, bu gençlerimize sahip çıkmak, gençliğimizin teröre yem olmasını engellemektir. Büyüklerimizin dediği gibi ‘ne diclenin ne de fıratın kuzularını çakallara kaptırmayacağız’ hedefiyle daima gençlerimizin kalbine dokunmaya çalıştık. Rabbim hizmetlerimizi dergahında makbul eylesin. Bu güzel günlerde bizleri yalnız bırakmayan  teşkilâtımızdaki değerli çalışma arkadaşlarıma ve coşkuyla, aşkla çalışmalarımıza  vesile olan tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Görevi devralan kardeşim Emrah Çiçek'e muvaffakiyetler diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

 

Görevi devir alan Çiçek, TÜGVA  İlçe temsilcisi olarak görevine başladı.