SPOR Haber Girişi : 18 Ağustos 2016 09:57

Nusaybin Spor Kompleksi Projesi bitme aşamasında

Nusaybin Spor Kompleksi Projesi bitme aşamasında
Nusaybin Belediyesi tarafından yapılan spor kompleksinin bitme aşamasına geldiği bildirildi.
Nusaybinim.com / Nusaybin Belediyesi
Nusaybin Belediyesi tarafından yapılan spor kompleksinin bitme aşamasına geldiği bildirildi.
Nusaybin Belediyesi web sitesinde yer alan habere göre, Nusaybin Belediyesi Spor Kompleksi Projesi’nde bitme aşamasına geldiği kaydedildi.
Nusaybin Belediyesi web sitesinde yer alan haber şöyle:
"Projede gelinen aşamaya dair açıklama yapan Belediye Eşbaşkanı Kaya ve Kok, “Nusaybinli halkımıza verdiğimiz sözleri tüm zorluklara rağmen hayata geçirmeye devam edeceğiz. Nusaybin Spor Kompleksi projesi bitme aşamasına geldi. Projenin tamamlanmasından sonra ihale aşamasına geçilecektir” dedi.
Nusaybin Belediyesi tarafından yapımı planlanan ve yaklaşık iki yıldır hazırlık çalışması yapılan Spor Kompleksi’nde kesin proje çalışmasında bitme aşamasına gelindi. Kısa bir süre içerisinde tamamlanması planlanan projenin daha sonra ihale aşamasına geçileceği belirtildi. Bitme aşamasına gelinen proje hakkında belediye eşbaşkanları proje çalışanlarından bilgi alırken, proje hakkında kısa bir açıklama yapan Belediye Eşbaşkanı Sara Kaya ve Cengiz Kok de, “Nusaybinli halkımıza verdiğimiz sözleri tüm zorluklara rağmen hayata geçirmeye devam edeceğiz. Proje şu anda ekibimizin masasında. Spor Kompleksi’nin projesinde bitme aşamasına geldik. Projenin tamamlanmasından sonra ihale aşamasına geçilecektir. Kentimize değer katacak yeni projelerimizi de bir bir hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.
8 Mart Mahallesi Dicle Caddesi’nde 11 dönümlük alan üzerinde inşa edilmesi planlanan Spor Kompleksi’nin içerisinde yarı olimpik havuz, çocuk havuzu, 1000 kişilik kapalı spor salonu, kapalı otopark, fitness, halı saha, hamam, sauna, 5 adet dükkan, kafeterya ve restoran yer alıyor."