SPOR Haber Girişi : 23 Şubat 2018 09:07

Nusaybinli minik wushucu Türkiye şampiyonu oldu

Nusaybinli minik wushucu Türkiye şampiyonu oldu
Antalya'da 15 Temmuz şehidi Muhammet Oğuz Kılıç anısına düzenlenen Türkiye Wushu şampiyonasında Nusaybinli sporcu şampiyon oldu.
Antalya'da 15 Temmuz şehidi Muhammet Oğuz Kılıç anısına düzenlenen Türkiye Wushu şampiyonasında Nusaybinli sporcu şampiyon oldu.
Antrenörler Mahmut Turgut ve Emine Deniz gözetiminde 6 sporcuyla şampiyonaya katılan Nusaybin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Pılıng Spor Kulübü sporcuları büyük başarı elde etti.
Yarışmaya minik yıldızlar kategorisinde katılan Muhammed Turap Turgut kendi kilosunda Türkiye şampiyonu olurken İbrahim Halil Turgut da kendi kilosunda Türkiye ikincisi oldu. Büyükler kategorisinde mücadele eden İlhan Aydın finallere Türkiye 8. olmayı başardı.

-KAYMAKAM BAYSAL SPORCULARI TEBRİK ETTİ
Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal şampiyonadan dönen sporcuları makamında kabul etti.
Sporcuların başarısıyla guru duyduklarını belirten Baysal sporculara tablet hediye etti.
Nusaybin'deki sportif faaliyetlerin yoğunluğunun memnuniyet verici olduğunu kaydeden Baysal, Nusaybin Belediyesi olarak amatör spor kulüplerine verdikleri desteklerin artarak devam edeceğini ifade etti.
Baysal: "Belediyemizin tüm birimleri var olan imkânlarıyla çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın ve vatandaşımızın hizmetindedir. Gençlerimizin başarısı bizleri gururlandırıyor. Belediye olarak ilçemizde faaliyet gösteren tüm branşlardaki amatör kulüplerimize desteklerimiz oldu, devam ediyor. Sporcularımızı, hocalarını ve bu kursları düzenleyerek gençlerin başarında katkısı olan Halk Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. Bu başarının devam etmesini diliyorum" şeklinde konuştu.
Sporcular daha sonra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Şafak Kavak ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Serkan Tekin tarafından kabul edilerek tebrik edildi.