GÜNDEM Haber Girişi : 20 Mayıs 2019 13:16

Özel Gıda, Türkiye'de büyüme gösteren ilk 100 şirket ödülü aldı

Özel Gıda, Türkiye'de büyüme gösteren ilk 100 şirket ödülü aldı
TOBB öncülüğünde, TEPAV işbirliği ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlendi. Nusaybin'de merkezli Özel Gıda Petrol İnşaat Nakliyat Elektronik Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ilk 100 şirket arasında yer alarak ödül aldı

TOBB öncülüğünde, TEPAV işbirliği ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlendi. Cirosunu 2 yılda yüzde 5.324 oranında artıran Aydın merkezli Biomar Sagun Yem Sanayi firması ilk sırayı aldı. Nusaybin'de merkezli faaliyet gösteren Özel Gıda Petrol İnşaat Nakliyat Elektronik Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ilk 100 şirket arasında yer alarak ödül aldı.
Ödül alan girişimciler ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, toplantının bitiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Samsun Çarşamba Havalimanında anı fotoğrafı çektirdi.
TOBB öncülüğünde TEPAV işbirliğinde, başvuran şirketlerin 2015-2017 arası 2 yıllık ciro artışı dikkate alınarak yapılan Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi yarışması sonuçlandı. 
Yarışma sonuçları Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 100’üncü yılı dolayısıyla Samsun’da düzenlenen törende açıklandı. 


Törene Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve çok sayıda Oda-Borsa Başkanı ve TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanları katıldı.
Yapılan törende Bakan Pekcan, Bakan Varank ve TOBB Başkanı Hirsarcıklıoğlu şirketlere plaketlerini verdi.
Türkiye'de en hızlı büyüyen 100 şirket arasında yer alan Nusaybin merkezli Özel Gıda Petrol İnşaat Nakliyat Elektronik Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yöneticisi Yusuf Özel ise plaketini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan aldı. Bakan Varank, plaket takdiminden sonran Özel'i tebrik etti.
Yusuf Özel, Nusaybin adına gösterdikleri başarının ödülünü de Nusaybin halkına armağan ettiğini belirtti.

- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A NUSAYBİN SORUNLARINI İÇEREN DOSYA VERİLDİ

Öte yanda ödül töreni sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan anı fotoğraf çekimi için alana geldi. Anı fotoğrafından sonran Özel Gıda Petrol İnşaat Nakliyat Elektronik Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. yöneticisi Yusuf Özel, Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel tarafından hazırlanan Nusaybin sorunları ve ihtiyaçlarını tespit eden 'Nusaybin İlçesi Talep Dosyası'nı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti.