CHP Mardin Başkan yardımcısı, Milletvekili adayı ve Nusaybin yönetimi istifa etti

Açıklama
CHP Mardin İl başkan Yardımcısı Berat Talayhan, 27 Dönem Milletvekili Adayı Abdulkerim Talayhan ve Nusaybin yönetimi partiden istifa etti.
CHP Nusaybin ilçe teşkilatında açıklama yapan Mardin İl Başkan Yardımcısı Talayhan, kendisi, 27. Dönem Milletvekili adayı ve Nusaybin ilçe yönetimi olarak istifa ettiklerini bildirdi.
Talayhan tarafından yapılan açıklamada: "CHP Mardin İl Başkan yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Kardeşim 27. Dönem Milletvekili Adayıydı. Büyük Ağabeyim Nusaybin ilçe başkanıydı. İl Başkan yardımcısı, Milletvekili Adayı ve Nusaybin ilçe yönetimi olarak hepimiz CHP'den istifa ediyoruz. Göreve başladığımızdan beri maddi ve manevi durumlardan hiç birinden kaçmadık. Görevimiz neyi gerektiriyor ise ben, kardeşlerim, Nusaybin İlçe Başkanlığı, Nusaybin İlçe Yönetimi ve üyeleriyle birlikte her şekilde en iyisini yaptık. Ama il başkanı başta olmak üzere bulunduğumuz duruma dair teşkilattan hiç bir destek alamadık. Yolumuz Atatürk yoludur. Hiç bir zaman şaşmaz ancak bu koşullarda CHP'deki pozisyonumuzdan istifa ediyoruz" dedi.