Galatasaray Nusaybin Okulu Sporcuları kamp için İstanbul'a gitti

Açıklama

Galatasaray Nusaybin Futbol ve Basketbol Okulu sporcuları yaz kampına katılmak üzere İstanbul'a gitti.

Hakan Olimpik Spor kompleksinde Koordinatör Şehmus Ak öncülüğünde bir araya gelen GS Nusaybin Okulu sporcularını aileleri uğurladı.

Kamp hakkında koordinatör Şehmus Ak tarafından yapılan açıklamada, 34 sporcunun katıldığı İstanbul yaz kampının 10 gün süreceğini bildirdi. 


Ak şöyle konuştu, "Çocuklarımızın yaz kampları bugün başlıyor. 34 öğrencimizle ilk kampımız başlıyor. 10 gün sürecek kamp boyunca çocuklarımıza İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezdireceğiz. Konserler, sinemaya ve havuz progrmalarına dahil edeceğiz. Hafta son da çocuklarımızın gelişimini takip eden Galatsaray Alt Yapı hocaları kontrollerinde antrenman ve maçlara katılacaklar. Çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret edeceğiz. Çocukların sosyal mental ve kültürel gelişimini yararlı bir şekilde etkilyecek çok güzel programlar olacak.

 

Çocuklar eve dönüşlerinde çok şey öğrenmiş olarak dönecekler. Bizim amacımız her zaman iyi çocuk iyi insan iyi sporcudur.  Bu amaçla çocuklarımızı bu kamplara götürüyoruz. İstanbul kampı bitminde Ege Kampı başlayacak. İzmir, Çeşme, Kuşadası ve Bodrum kampımız var. Daha sonra Kıbrıs kampımız olacak. Yaz aylarını hem sporla hem tatille hem kaplarla hep beraber geçireceğiz."

Aileler daha sonra çocukları uğurladı.