MARDİN Haber Girişi : 17 Aralık 2019 17:09

Midyat’ta doğalgaz çalışmalarında sona gelindi

Midyat’ta doğalgaz çalışmalarında sona gelindi
Midyat ilçesinde doğalgaz çalışmalarında sona gelindi.

Midyat ilçesinde doğalgaz çalışmalarında sona gelindi.
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilçede doğalgaz çalışmalarında sona gelindiğini söyledi.
Başkan Şahin, Obabaşı Mahallesinde BOTAŞ’a ait boru hattının son aşamasına gelindiğini ifade ederek, "BOTAŞ’a ait Ana hattan alınan doğal gazın basıncını daha sonraki hat basıncına düşüren ve geçen gaz miktarını ölçen istasyonun bugün itibari ile faaliyete girdi. Dağıtım istasyonuna bugün gaz verildi. Test çalışmalarına başlanmasının ardından önümüzdeki günlerde, planlandığı gibi, Ulucami, Ortaçarşı ve Yeni Mahallerinde doğalgaz verilmeye başlanacak” dedi.
Başkan Şahin, “Katkılarından dolayı, Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’e, BOTAŞ VE AKMERCAN yetkililerine Midyat halkımız adına teşekkür ederim. İlçemiz için Hayırlı olsun."

 

- Nusaybinliler doğalgaz bekliyor

Öte yanda Nusaybin ilçesine doğalgaz hatlarının çekilmesi için girişimlerin sürdüğü öğrenildi.

Özellikle alt yapısı hazırlanan TOKi Konutlarına doğalgaz çekilmesi için vatandaşların yoğun bir talebi olduğu belirtilirken Bakanlığı 2020 yılı sonlarına doğru Nusaybin'de doğalgaz çalışması planlandığı belirtiliyor.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nusaybinli19 Aralık 2019 17:23

    nusaybin cezalı hdp oy verseniz olacağı budur ve nusaybinde kim varki nusaybin için uğraşacak nusaybinde ileri gelen deseler herkes kendini gösterir anlayacağınız nusaybinde lider yok sözün eri lider

  • Güler 19 Aralık 2019 00:09

    Yalan haber itibar etmeyin bence

  • Midyatli18 Aralık 2019 13:07

    Yalan haber daha bizim mahallede yapılmadı Belediye başkanı sadece Estele yaptı Midyata yapmadi

  • Nusaybine biraz zor gelir17 Aralık 2019 22:05

    Nusaybinde çamurluda doğalgaz çıkartılıyor,nusaybin bu doğalgazdan faydalanmıyor bu nasıl iştir anlamış değilim.bilgisi olan birisi varsa açıklasın bir zahmet.

  • Şerif aslan17 Aralık 2019 19:29

    Lütfen Nusaybin için mücadele edin sivil toplum oda başkanları size sesleniyorum .halkın desteği almışsınız.doğal gaz medeniyettir lütfen çabalayın bize ne düşerse hazırız