SPOR Haber Girişi : 20 Temmuz 2019 19:51

Nusaybin Belediyesi Gençlik Koşusu düzenledi

Nusaybin Belediyesi Gençlik Koşusu düzenledi
Nusaybin Belediyesi Spor Birimi tarafından Gençlik koşusu düzenledi.
Nusaybin Belediyesi Gençlik Koşusu düzenledi

Nusaybin Belediyesi Spor Birimi tarafından Gençlik koşusu düzenledi.

 

Midyat Yolundan düzenlenen koşu, DSİ Barajı girişinde start verildi. Nusaybin Belediyesi Eş Başkanları Av. Semire Nergiz ve Ferhat Kut ile Eğitim Sen ilçe temsilcisi Abdullah Gökçe'nin de katıldığı koşu, Şehir Stadyumu yakınlarında sona erdi.

 

Koşuda erkeklerde Emrullah Kavak birinci, Samet Alav ikinci, Kahraman Acar üçüncü olurken kızlarda ise Şükran Yağız birinci, Elif Kınaş ikinci ve Sultan Atay üçüncü oldu.
Koşu sonrası Nusaybin Belediyesi Eş Başkanları Av. Semire Nergiz ve Ferhat Kut, dereceye giren sporculara madalya ve çeşitli hediyeler verdi.

- "ÖZELLİKLE MADDE BAĞIMLILIĞINA DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUZ"

 

Öte yanda Maraton koşusu sonrası Açıklama yapan Eş Başkan Nergiz, "Gençlere, çocuklara kadınlara ve tüm insanlarımıza yönelik etkinliklerimiz sürecek. Şuanda böyle bir etkinlik düzenledik. Çok da güzel geçti, gençlerimiz katıldı. Bu koşuya katılan ve şehirdeki tüm gençlerimizi şehrimize sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu şehirde kötünün, kötü niyetin kök salmaması için hepsinden destek bekliyoruz. Özellikle bağımlılık konusunda herkesin dikkatini çekmek istiyoruz. Bu gençler güzellikle, sağlıkla, güzel etkinliklerle anılsın istiyoruz. Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Eş Başkan Kut ise, "Tüm katılımcı arkadaşlarımızı kutluyorum. Nusaybin'in ve bölgemizin bu tür güzel etkinliklerle kardeşlikle, barışla, sporla bu tür etkinliklerle anılmasını istiyoruz. Bölgemiz üzerinde oluşturulan ve oluşturulmak istenen savaş gibi algı operasyonlarıyla şehrimizin bu şekilde anılmasını istemiyoruz. Daha çok bu tür etkinlikle anılmasını istiyoruz. Spor kardeşliktir bu kardeşliğin daim sürmesi temennisiyle katılımcılar ve birinci olan arkadaşları tebrik ediyoruz" şeklinde konuştu.