SAĞLIK Haber Girişi : 11 Mart 2020 17:05

Nusaybin'de tüm okullar dezenfekte edilerek yıkandı

Nusaybin'de tüm okullar dezenfekte edilerek yıkandı
'Koronavirüs önlemleri' çerçevesinden Nusaybin'de tüm okullar yıkandıktan sonra uzman ekipler tarafından dezenfekte edildi.

'Koronavirüs önlemleri' çerçevesinden Nusaybin'de tüm okullar yıkandıktan sonra uzman ekipler tarafından dezenfekte edildi.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından uzman ekipler tarafından ilçedeki tüm okullarda 'koronavirüs önlemleri' çerçevesinde dezenfekte çalışmaları yapıldı.

 

Okullar giden özel giyimli ekipler, okullarda sınıfları, koridorları, idareci ve öğretmen odaları, okul sığınakları ve depolarda dezenfekte çalışmaları yaptı.

 

Mardin Büyükşehir ekiplerinin çalışmaı yanı sıra okullar görevli temizlik personelleri tarafından bol su ve sabunla yıkandı.

 

Öte yanda Nusaybin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmen ve öğrencilere, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan 'koronavirüs önlemleri' bilgilendirmeleri yapıldığı belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Xx yy12 Mart 2020 16:16

    Nusaybin gazi anadolu lisesinde yapilmadi yapilmasini arz ederim