GÜNDEM Haber Girişi : 03 Eylül 2019 17:02

Nusaybin'de yeni dönemin ilk asfaltı başladı

Nusaybin'de yeni dönemin ilk asfaltı başladı
Nusaybin Belediyesi, seçimlerden sonra yeni dönemde ilk asfalt çalışmasına başladı.

Nusaybin Belediyesi, seçimlerden sonra yeni dönemde ilk asfalt çalışmasına başladı.

Nusaybin Belediyesi tarafından yapılan ihale sürecinden sonra Midyat Yolu Caddesinde asfalt Hınıs Caddesinde ise yama çalışmalarına başlandı.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Nusaybin Belediyesi eş başkanları Av. Semire Nergiz ve Ferhat Kut, çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Ramazan Akay’dan bilgi aldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nergiz, Nusaybin’de özellikle araç trafiğinin yoğun olduğu Midyat Yolu Caddesinin bakımsızlıktan neredeyse kullanılamayacak hale geldiğini belirterek, bu çalışmayla birlikte caddenin ve bölgede ikamet eden vatandaşların büyük rahatlığa kavuşacağını belirtildi.

Bütün mahallelerin eksikliklerini yerinde tespit ettiklerini vurgulayan Nergiz, “Çok hassas bir şekilde çalışarak hepsini çözüme kavuşturacağız. Nusaybin sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere asfalt ve parke hizmetini de götüreceğiz” şeklinde konuştu.

Öte yanda asfalt çalışmaları nedeniyle davulla kutlama yapıldı.

Nusaybin Belediyesi Midyat yolu caddesi yan sıra İsmail Irmak Bulvarı, Hınıs Caddesi ve Nevruz Bulvarında asfalt yama çalışması yapacağı bildirildi.