GÜNDEM Haber Girişi : 19 Haziran 2020 16:15

Nusaybin'in ilk ve tek alışveriş merkezi SAFİRMALL yakında kapılarını açıyor

Nusaybin'in ilk ve tek alışveriş merkezi SAFİRMALL yakında kapılarını açıyor
Nusaybin'in ekonomisini canlandıracak, şehrin tam merkezine  kurulan İLK ve TEK Alışveriş Merkezi SAFİRMALL yakında kapılarını değerli Nusaybin halkına açarak ziyaretçilerine mutlu alışveriş deneyimi sunmanın keyfini yaşatacak.

Nusaybin'in ekonomisini canlandıracak, şehrin tam merkezine kurulan İLK ve TEK Alışveriş Merkezi SAFİRMALL yakında kapılarını değerli Nusaybin halkına açarak ziyaretçilerine mutlu alışveriş deneyimi sunmanın keyfini yaşatacak.

 

Alışveriş Merkezi yatırımcısı, SAFİRMALL kurucusu Abdulhakim Aytimur, genç, dinamik ve bölgenin en eski tüccar ailesinin mensubu, alışveriş merkezinde eğlence, moda ve lezzete dair dünyaca ünlü marka karmasından oluşacak, alışverişin kalbini Nusaybin'de attıracak girişimlerde bulunduğunu söyledi. 

 

Alışveriş Merkezinin şehrin yapılanmasında oldukça büyük katkısı olacağını bildiren SAFİRMALL Yönetim Kurulu başkanı Abdulhakim Aytimur, bu vesile ile gençlere iş istihdamı sağlayarak, sağlam ve güvenilir bir gelecek için, çocukların ve yetişkin bireylerinin kaliteli hizmet anlayışını ve sosyal kültürel yaşam alanı hak ettiğine, ekonominin verimliliğini canlı tutmak adına böyle bir yatırım yaptığını Nusaybin halkını da Alışveriş Merkezi kültürü ile tanıştıracak ve ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek potansiyelde tam anlamıyla  7/24 yaşayan bir dinamik halinde olacağını bildirmiştir. 

Aytimur, "Sadece alışveriş değil sosyalleşme imkanı da sağlayacağız" dedi. 

 

Açılış tarihinin yakın olduğunu bildiren SAFİRMALL Yönetim Kurulu başkanı Aytimur sözlerine şöyle devam etti; "Nokta atışı işler, pazarlama aksiyonları ve yönetim anlayışı AVM'mizi dimdik ayakta tutmak için önemli unsurlardır. Bizler ekibimiz ile birlikte tüm kompleksimiz içerisindeki ziyaretçilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bu hedefimize ulaşırken kendimizi sürekli yeniliyor, sürekli gelişmeleri takip ediyor olacağız. Geleceğe yatırım da, halkımız  önceliğimizdir" şeklinde konuştu.