EĞİTİM Haber Girişi : 13 Ocak 2020 17:30

Şehit olan öğrenci adına köy okuluna giyim ve kırtasiye yardımı

Şehit olan öğrenci adına köy okuluna giyim ve kırtasiye yardımı
Nusaybin Fırat Anadolu Lisesi, 10 Ekim'de şehit olan öğrencileri Leyla Yıldız adına Büyükkardeş İlkokulunda eğitim gören tüm öğrencilere giyim yardımında bulundu

Nusaybin Fırat Anadolu Lisesi, 10 Ekim'de şehit olan öğrencileri Leyla Yıldız adına Büyükkardeş İlkokulunda eğitim gören tüm öğrencilere giyim yardımında bulundu.

 

Okul Müdürü Hasan Kocahal başkanlığında toplanan Fırat Anadolu Lisesi Değerler Eğitimi Komisyonu, Barış Pınarı Harekâtı sırasında Kamışlı'dan atılan havan sonucu şehit olan 9. sınıf öğrencileri Leyla Yıldız anısına kırsal mahallede bulunan bir ilkokulu öğrencilerine yardım kararı aldı.

 

Oluşturulan kışlık giyim, ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri, ilçeye bağlı Büyükkardeş Mahallesinde bulunan Büyükkardeş anasınıfı ve ilkokulda eğitim gören 52 öğrencinin tamamına dağıtıldı.

 

Okuldaki yardım dağıtımına okul Müdürü Hasan Kocahal, Okul Aile Birliği Başkanı İzzettin Yenigün, Şehit öğrencinin babası Naci Yıldız, Okulun Değerler Eğitimi Üyesi öğretmenler Hatice Yıldırım, Ahmet Demir, Rehberlik öğretmeni Mehmet Şirin Kaya, Tarih Öğretmeni Mehmet Gül ve Değerler Eğitimi Komisyonunda görevli öğrenciler katıldı.

 

Okulumuz Müdürü Hasan Kocahal yaptığı konuşmada, böyle bir etkinliğe vesile oldukları için minik öğrencilere ve katkıda bulunan herkese teşekkür etti. 

 

Büyükkardeş Mahallesi İlkokulu Müdürü Hasan Balık da öğrencilere yapılan yardımdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

 

Şehit öğrenci Leyla Yıldız'ın babası Naci Yıldız ise, şehit kızının hayrına yapılan yardımdan büyük onur duyduğunu ve çok duygulandığı dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.