Ak Parti Nusaybin'de Kadın Kolları 5. Olağan kongresini yaptı

Açıklama
Nusaybinim Politika Servisi
Ak Parti Kadın Kolları başkanlığı Nusaybin ilçesinde 5. Olağan genel kurulunu yaptı.
Mitanni Kültür Merkezinde yapılan kurul, divan heyetinin oluşturulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra gündem maddelerine geçildi.
Kongrede konuşan TBMM İdari Amiri ve Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, yapılan hizmetlerin insanlarımıza anlatıp buradaki faaliyetlerden haberlerinin olması gerektiğini belirtti.
Çankırı şöyle konuştu:
"Cumhurbaşkanımızın dediği gibi hiç bir şekilde çalınmadık kapı bırakmayacağız. 2019 seçimlerinin çok önemli olduğunu bu çalışmaların her birinin ne kadar kıymetli olduğunu görmeliyiz. Çünkü içeride ve dışarıda düşmanla uğraşıyoruz. 16 Nisan'da Cumhurbaşkanımız Erdoğan Güneydoğuya çok özel teşekkür etti. Çünkü bizler Türkiye'nin kaderini değiştirdik. Bu oyları daha da artırmak hepimizin boyunun borcudur. Her aldığımız başarı memleketimizin, ülkemizin hanesine artı başarı olarak yansıyacaktır."
Çankırı'dan sonra konuşan Ak Parti Nusaybin ilçe başkanı Mehmet Latif Özel de: "Tarihe rol biçen bir Genel Başkanımızın bir Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yerel yönetimler ve parlamentoda kadın temsilcilerin en fazla olduğu parti Ak Partidir. Cumhuriyet tarihinden buyana durağanlık gösteren kadın hakları Ak Partiyle yükselişe geçmiş, kadınlar gerek iş hayatında gerekse de siyasette hayatın her alanında daha fazla yer almıştır" şeklinde konuştu.
Kongreye tek aday olarak giren Ak Parti Nusaybin Kadın Kolları Başkanı Nurdan Özçelik ise Nusaybin'in zorlu bir süreçten geçtiğini hatırlatarak: "Buna rağmen durmak yok yola devam dedik. Önümüzde daha aydınlık günler olacağını ümit ederek Nusaybin'i sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi alanda geliştirmeye devam edeceğiz. Daha mutlu ve huzurlu bir Nusaybin'i hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Mali ve faaliyet raporların okunmasından sonra seçime geçildi.
Kongreye tek aday olarak giren Nurdan Özçelik tekrar başkan seçildi.
Kongre bitiminde yönetimiyle birlikte sahneye çıkan Özçelik üyelere teşekkür etti.