İtfaiyeciler dumandan etkilenenleri sırtında taşıyarak kurtardı

Nusaybin'de bir apartmanın bodrum katında çıkan yangın dumanı kısa sürede aparmanı sardı. Dumandan etkilenen 1’i bebek 5 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Nusaybin'de bir apartmanın bodrum katında çıkan yangın dumanı kısa sürede aparmanı sardı. Dumanlar nedeniyle mahsur kalan 9 kişi itfaiye ekiplerinin binaya uzattığı merdiven ile tahliye edildi. Dumandan etkilenen 1’i bebek 5 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

 

8 Mart Mahallesi Tandoğan Caddesi üzerinde bulunan Işıklar Apartmanın bodrum katında bilinmeyen nedenlerden yangın çıktı. İhbar üzerinde bölgeye çok sayıda 112 Sağlık, İtfaiye ve Polis ekipleri sevk edildi. Çıkan yangın dumanı kısa sürede apartmanı sardı.

 

İtfaiye ekipleri bir yandan yangına müdahale ederken bir yandan da balkonlarda kurtarılmayı bekleyen 9 kişiye merdiven uzatarak bazı çocuklarıda sırtına alarak tahliye etti. İtfaiyekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alındı.

 

Dumandan etkilenen 1’i bebek 5 kişi ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığın talimatı ile Polis ekipleri inceleme başlattı.


17.07.2022 12:43:04