NESO Başkanı Ömer Özel, 2. Noter için çalışmalarımız başarılı oldu

Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel ve yönetimi, Devrim Mahallesi Hükümet Konağı yanında açılan 2. Noteri ziyaret etti.

Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel ve yönetimi, Devrim Mahallesi Hükümet Konağı yanında açılan 2. Noteri ziyaret etti.

 

Burada bir Noter personeliyle görüşen NESO Başkanı Özel daha sonra açıklamalarda bulundu. Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Adalet Bakanlığı nezdinde yaptıkları girişimlerin olumlu sonuçlandığını belirten Özel, "2. Noter şubesi ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi olarak uzun zamandır takipçisi olduğumuz bir himzetti. Bunun olumlu sonuçlanması bizleri mutlu etti. Biraz geç oldu biliyoruz ama sonu iyi oldu.

 

Noterin buraya açılması için Mardin Valimiz Mahmut Demirtaş, Nusaybin Kaymakamımız Ercan Kayabaşı'nın destekleri oldu. Esnafımız ve vatandaşlarımız adına kendilerien sonsuz teşekkür ediyoruz.

 

Nusaybin esnaf odası olarak ilçemizin tüm sorunlarını biliyoruz. Emin olun bu sorunların tamamını ilgili makamlara taşıyoruz. Bazen geç oluyor ama sonu güzel oluyor. Bugüne kadar oda olarak elimizi neye attıksay gücümüzün yettiği kadar bu sorunları çözdük. Bundan sonra da çözmeye devam edeceğiz.

 

İnşallah önümüzde doğalgaz sorunu var. Doğalgaz ihalesi bir kez daha yenilendi. Yakında inşallah o da kaldığı yerden devam edecektir. Tekrar 2. Noterimiz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

 

Nusaybin Hükümet Konağı yanına açılan 2. Noter, Salı Günü itibariyle hizmet vermeye başlamıştı.


12.04.2023 16:26:08