Nusaybin'e Masal ve Şirinler Parkı kuruldu

Nusaybin Belediyesi, ilçede 'Masal ve Şirinler' Parkını kurdu.

Nusaybin Belediyesi, ilçede 'Masal ve Şirinler' Parkını kurdu.
Bölgede öncü projelere imza atan Nusaybin Belediyesi, park ve yeşil alanlarda vatandaşların talepleri doğrultusunda yenilikler yapmaya devam ediyor.
İlçede yapımını tamamlanan 3 yeni parktan biri olan Masal ve Şirinler parkı, çocukların vazgeçilmez eğlence merkezi arasına girdi. Sultan 2. Abdulhamid döneminde yapılan tarihi demiryolu kenarındaki park, içerisine konulan çizgi film karakterleri heykelleri nedeniyle günün her saati dolup taşıyor.
Masal ve Şirinler Parkı hakkında Muhabirimize açıklama yapan Nusaybin Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Şehmus Biltekin, parkın 4 bin 250 metrekare üzerine inşa edildiğini bildirdi.
Son bir ay içerisinde 3 yeni parkın Nusaybinlilerin hizmetine girdiğini kaydeden Biltekin: "Tarihi demiryolu kenarına kurduğumu Masal ve Şirinler parkımızda mantar kafe, Şirinler, uçak görünümlü çocuk oyun gurubu, spor aletleri ve basketbol sahası olmak üzere çok amaçlı bir park inşa ettik. Amacımız, çocuklarımıza, gençlerimize ve dezavantajlı vatandaşlarımıza daha iyi bir ortam hazırlamaktır. Masal ve Şirinler parkımız çocuklarımızın talepleri doğrultusunda çizgi film karakterlerinden oluşan bir parktır. Çocuklarımız tarafından parkımıza yoğun bir ilgi var ve parkta güzel bir zaman geçiriyorlar" dedi.
Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ergün Baysal'ın talimatı ve katkısıyla bu tür çalışmaların daha da aratacağını kaydeden Biltekin, Nusaybin Belediyesi olarak yeni projeler üzerinde çalıştıklarını, vatandaşların önümüzdeki aylarda daha yeşil bir Nusaybin göreceğini ifade etti.

31.07.2018 12:22:00